To chyba jest ten :-) ale najpierw chce poznac wasze zdanie
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Adam R.
Forumowicz

To chyba jest ten :-) ale najpierw chce poznac wasze zdanie

przez Adam R. » 2006-07-10, 19:57

bo moze ktos widzial to auto ?
link do aukcji
budowa aut wyścigowych

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2006-07-10, 20:02

hm na fotkach ok,ale silnik czy ma 160 tys.jakos nie wierze :)
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

Adam R.
Forumowicz

przez Adam R. » 2006-07-10, 20:05

crxmen napisał(a):hm na fotkach ok,ale silnik czy ma 160 tys.jakos nie wierze :)
dla mnie to moze silnika nie byc, przegubow tez moze nie byc i wszystkie gumki w zawieszeniu i amory itp... tez moga byc zniszczone. Wiec wydaje mi sie ze jutro powinienem pojechac i obejrzec :ok:
budowa aut wyścigowych

lechu
Forumowicz

przez lechu » 2006-07-10, 20:36

tak z innej beczki: po co Ci ceerka? Rozumiem ze nie bedzie ona za prelke :)

lukaR
Forumowicz

przez lukaR » 2006-07-10, 20:51

Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracuje :( wracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach :blee: „Tanio” –fakt tanio,ale czy warto inwestowac???

marcin_crx
Forumowicz

Samochód: CRX Ballade ZC1

przez marcin_crx » 2006-07-10, 21:25

wizualnien ie jest zły, ale co my możemy powiedzieć po fotkach :)
Honda - zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie :D

live to ride - ride to live

www.nrg.gorzow.prv.pl

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2006-07-11, 00:24

Adam R. napisał(a):
crxmen napisał(a):hm na fotkach ok,ale silnik czy ma 160 tys.jakos nie wierze :)
dla mnie to moze silnika nie byc, przegubow tez moze nie byc i wszystkie gumki w zawieszeniu i amory itp... tez moga byc zniszczone. Wiec wydaje mi sie ze jutro powinienem pojechac i obejrzec :ok:

Stary, to szukaj tylko w miarę niebitego, jak i tak chcesz go wybebeszać. a reszta i tak nieważna...
HOTMOT.pl

APOL
Forumowicz

przez APOL » 2006-07-11, 00:33

lukaR napisał(a):Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracuje :( wracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach :blee: „Tanio” –fakt tanio,ale czy warto inwestowac???

u mnie przynajmniej nic nie jest tuszowane ( z szacunku do wózka i kolejnego właściciela)- lakiernik jest konieczny ale przynajmniej silnik i zawiecha zdrowa a do tego nie był bity, cena nawet nizsza

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113957394

Adam R.
Forumowicz

przez Adam R. » 2006-07-11, 05:42

lechu napisał(a):tak z innej beczki: po co Ci ceerka? Rozumiem ze nie bedzie ona za prelke :)
prelka bedzie autem na codzien a CRX nie

[ Dodano: Wto Lip 11, 2006 5:43 am ]
lukaR napisał(a):Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracuje :( wracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach :blee: „Tanio” –fakt tanio,ale czy warto inwestowac???
oj to bardzo nie dobrze, chyba jednak nie da sie kupic czarnego nie bitego ;) i musze poszukac w innych kolorach

[ Dodano: Wto Lip 11, 2006 5:43 am ]
polkar napisał(a):
Adam R. napisał(a):

Stary, to szukaj tylko w miarę niebitego, jak i tak chcesz go wybebeszać. a reszta i tak nieważna...
no wlasnie takiego szukam ze zdrowa buda, tzn zeby nie byl bity bo i tak bede malowac auto

[ Dodano: Wto Lip 11, 2006 5:48 am ]
APOL napisał(a):

u mnie przynajmniej nic nie jest tuszowane ( z szacunku do wózka i kolejnego właściciela)- lakiernik jest konieczny ale przynajmniej silnik i zawiecha zdrowa a do tego nie był bity, cena nawet nizsza

przeslij wiecej fotek jak mozesz
Ostatnio edytowano 2008-05-03, 15:22 przez Adam R., łącznie edytowano 1 raz
budowa aut wyścigowych

TJ
Forumowicz

przez TJ » 2006-07-11, 09:09

oj to bardzo nie dobrze, chyba jednak nie da sie kupic czarnego nie bitego ;) i musze poszukac w innych kolorach

Da się, wszyscy którzy oglądali moją na podnośniku twierdzą, że nie była bita. Szukałem 2 miesiące ale da się.
Stock music for videos - http://tj.krakow.pl/muzyka/

Adam R.
Forumowicz

przez Adam R. » 2006-07-11, 10:00

TJ napisał(a):

Da się, wszyscy którzy oglądali moją na podnośniku twierdzą, że nie była bita. Szukałem 2 miesiące ale da się.
tzn ja szukam czarnego nie bitego crx`s i najlepiej bez silnika i ze zniszczonym zawieszeniem byle byl tani i ze zdrowa balcha. Bedzie nowy silnik nowe zawieszenie nowy lakier itp... a z tego co widzialem to sa albo kiedys tam bite i tanie z zajechanym silnikiem albo nie bite i z super silnikiem za wieksza kaske.
Wiec chyba zainteresuje sie innymi kolorami bo w czarnym to naprawde trudno
budowa aut wyścigowych

lukaR
Forumowicz

przez lukaR » 2006-07-11, 14:44

APOL napisał(a):

APOL czemu cena Twojego Rexa jest tak niska? czyźbyś cos ukrywał? mozesz sie rozpisac-sorki ze zmieniam wątek! :rotfl:

lechu
Forumowicz

przez lechu » 2006-07-11, 16:01

to jest wlasnie to podejscie: jak by byl za 10 000 to by bylo ok, a jak jest za 5 000 to mysla ze cos ukrywasz :)

Adam R.
Forumowicz

przez Adam R. » 2006-07-11, 17:33

lechu napisał(a):to jest wlasnie to podejscie: jak by byl za 10 000 to by bylo ok, a jak jest za 5 000 to mysla ze cos ukrywasz :)
dostalem fotki na email i cena jest uzasadniona wiec wszystko OK
budowa aut wyścigowych