) tzn. zamiana D16 na B16 w ED9, bo o ile są do kupienia gotowe kity na przesiadke z D16 na B16 w ED9, to w odwrotną stronę tego nie ma... (choć wiadomo: jak sie popieści, to...
) no i dobrze, kara boska czeka na tego kto by miał takie idiotyczne pomysły

osobiscie uwazam ze auto takie jak Vtec jest nie do dostania (przynajmniej nie w stanie b.dobrym)
/\/\|/\/(-_-)$ napisał(a):Kiedy mi się nie podoba ani ed9 ani solcajakoś tak uparłem się na ee8 zobaczymy poszukam nie śpieszy mi się tak bardzo z zakupem jak się coś dobrego znajdzie to wtedy kupię narazie mam czym jeździć
jony, a Ty skąd jesteś ??

Elaith napisał(a):Niestety stan techniczny dostępnych na rynku ee8 pozostawia wiele do życzenia
pinki napisał(a): ja szukalem EE8 prawie rok a skonczylem na solceosobiscie uwazam ze auto takie jak Vtec jest nie do dostania (przynajmniej nie w stanie b.dobrym)
Kupisz EE8 za 3000Euro ale i tak wlozysz w nie kolejne 3000 zeby byl sprawny, nie mial orkiestry z zaworow i nie chlal oleju jak maratonczyk wody na wyscigu rowerowwym
ma ich niestety tylko 150/\/\|/\/(-_-)$ napisał(a): no i ee8 ma 160

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość