napisze napewno czy to trup czy stan iglaDr_ napisał(a):Arv napisał(a): Wątpie żeby komuś się chciało robić książkę na 15letniego CRXa za 10 klocków.
Jeżeli faktycznie był za 3000zł a teraz kosztuje 11tyś ( po stluczce) no to ja jednak myślę że zrobienie ksiazeczki sie oplaca, bo to nie jest wcale takie ciezkie. Przykladowo jedna pieczatka kosztuje 15zł., kilka dlugopisow o roznym odcieniu, zrobienie podpisów-darmocha, sama ksiazeczka - nie wiemale p[ewnie nie kosztuje 8 tyś
.
Ja nie wydaje wyroku czy to prawda czy nie, ale skoro wątek sie pojawił to należy go sprawdzić przed zakupem . Jak narazie sprzedawca nie zabrał głosu w dyskusji
Dr_ napisał(a):I jeśli auto faktycznie miałoby wiecej niż 300 tyś to nie bedzie to igła, choćbyście mówili różne rzeczy. Ciekaw jestem czy sami byscie byli tacy chetni do zakupu auta, w przypadku podobnych podejrzeń bez wczesniejszego sprawdzenia stanu faktycznego.

elcomo napisał(a):Tamta za 3000 to był szrot zgnilec i zajazd to na 100% nie to samo autko interesowałem się tamtą za 3000 a dokładnie za 2800PLN bo chciałem ją na części była zgnita i z silnikiem był jakiś problem ta w porównaniu do tamtej to bajka...

Arv napisał(a): Wszystko zależy jak ktoś użytkował auto bo ktoś mógł zrobić 300tys w trasach wymieniając często olej i silnik będzie malina, a inny zrobił 150tys na krótkich odcinkach po mieście nie dbając o regularne zmiany oleju. Który byś wybrał????
stm napisał(a):Niewiem jak mozna mowic o autach 15 i wiecej lat ze sa w stanie igła:)
stm napisał(a):
Acha czyli twoj 15 letni samochod to igla tak samo jak nowy civic ktory wyjezdza teraz z salonu Hondy ??
Arv napisał(a):
Ciekawe ile osób się zniechęciło po takim poście.
P.S. Celmix, jesteś z Pruszkowa, to masz jakieś 20km do auta
Już ze 2 miesiące przeglądam ogłoszenia, byłem bez zamiaru zakupu oglądać 2.
Docelowo, chce kupić luty-marzec, przy średniej 1 nowe ee8 w ogłoszeniach miesięcznie może się coś trafi. Mieszkam w Wawie, ale nie podejmuję się oglądania, bo się nie znam.Dr_ napisał(a):Ja bym wybrał auto, które ma 150 tyś i olej wymieniany w terminie. Czemu zakładasz, że w aucie z duzym przebiegiem zmieniano olej i jezdzono w trasie ?? Może wlasnie ktos duzo jezdził i mu sie zapomnialo olej wymienić na czas. Jesteś optymistą, a jadąc ogladać auto trzeba raczej zakladać warianty pesymistyczne zeby się nie naciąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość