Uwaga na użytkownika Jerr !!!!!!
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Jeff
Forumowicz

przez Jeff » 2012-02-01, 21:03

Miras, z Wrocka to jestem ja, żadnego Jerr we Wrocku nie ma i Kuba ma ze mną kontakt. To tak dla PORZĄDKU, NIE W FORMIE PRETENSJI. Pozdrawiam
jeżeli jadę, to jadę za szybko. jeżeli lecę, to lecę za nisko
http://www.youtube.com/watch?v=NTVAoD3hzRU&feature=plcp

pirul
Moderator

przez pirul » 2012-02-01, 21:20

Wygląd na to, że Jerr ma ochotę na "zemstę" za to, że czekał na paczkę od Qzyn'a. Zachowanie jak najbardziej godne zbuntowanego mieszkańca Nowej Huty, dla którego policja nie istnieje bo razem ze swoimi ziomkami w kapturach rządzą dzielnicą ;) typowe dla 15latków i dresów bez mózgu, ale jeśli ktoś w wieku 27-28 lat nadal się tak zachowuje to już naprawdę trochę wstyd... Qzyn daj znać jak sprawa się wyjaśni, nie daj się sprowadzić do poziomu oprycha z NH, miejmy też nadzieję, że Jerr nie jest jednym z nich chociaż widać uparcie pozuje na kogoś takiego :nieok:
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

dj-napster
Forumowicz

przez dj-napster » 2012-02-02, 00:45

Nie myślcie że jak ktoś się udziela na forum i wygląda na uczciwego to nie wciśnie wam gówna lub was całkiem nie oszuka

Jerr
Forumowicz

przez Jerr » 2012-02-03, 07:05

Qzyn napisał(a):Odpisal, ze on sam czekal i ze moge przyjechac po pieniadze ale nie gwarandtuje za komitet powitalny!!!!!!!!!!!

Weź kolo nie [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] - sam się zaoferowałeś, że mnie odwiedzisz - jeśli Ci się wydaje, że sfrajerze się jak w przypadku pewnego kolesia z Pyskowic, który notabene okazał się [czlonek meski] bo nie wywiązał się z umowy i mam na to jakby co świadków - to jesteś w błędzie - wycieczki krajoznawcze na własny rachunek.

Qzyn napisał(a):[ Dodano: 2012-02-01, 14:35 ]
Napisalem mu ze moze przygotowac komitet bo ja nie mam zamiaru przyjechac jak huligan tylko z policja bo w kraku mam taka mozliwosc.
Oto odpowiedz kolegi Jerr:
Hahaha, psami to ty sobie dzieci w piaskownicy strasz. Myslisz ze ktorykolwiek z nas cokolwiek sobie z ich istnienia robi? Jesli tak to jestes w błędzie.

Myślisz, że psiarnia mi obca ? Codziennie zawracają dupe - trzeba znać na frajerów sposób...

Qzyn napisał(a):Tak zrobie bo byl na tyle glupi, ze te wiadomosci pisal mi jako sms ...

Póki co mam dowody by Ci udowodnić, że głupcem jesteś Ty.

Boro napisał(a):
Qzyn napisał(a):Poprawka. Odpisal, ze on sam czekal i ze moge przyjechac po pieniadze ale nie gwarandtuje za komitet powitalny!!!!!!!!!!!

Qzyn odezwij sie jak nic nie bedzie dalej w Temacie zajedziemy oczywiscie ale tez z moim komitetem powitalnym ;)

Tylko, żeby nie było później, że boli...

ArturZgR napisał(a):Troche paranoja, ja już jakiś czas przeglądam to forum i zawsze mi się wydawało, że to jest jedna wielka rodzina.. ale zawsze trafi się ktoś kto musi namieszać i narobić problemów.. nawet jak nie ma pieniędzy to zawsze idzie się jakoś dogadać, ale grozić komuś za to, że zaufał i wysłał towar bez pieniędzy to na prawde debilizm.. kompletny idiota.

NC!

pirul napisał(a):Wygląd na to, że Jerr ma ochotę na "zemstę" za to, że czekał na paczkę od Qzyn'a. Zachowanie jak najbardziej godne zbuntowanego mieszkańca Nowej Huty, dla którego policja nie istnieje bo razem ze swoimi ziomkami w kapturach rządzą dzielnicą ;) typowe dla 15latków i dresów bez mózgu, ale jeśli ktoś w wieku 27-28 lat nadal się tak zachowuje to już naprawdę trochę wstyd... Qzyn daj znać jak sprawa się wyjaśni, nie daj się sprowadzić do poziomu oprycha z NH, miejmy też nadzieję, że Jerr nie jest jednym z nich chociaż widać uparcie pozuje na kogoś takiego :nieok:

Nie mieszkam w NH, nie mszczę się na Qzyn'ie (bo potrafię w przeciwieństwie do niego zrozumieć, że ktoś ma zapierdol i nie ma czasu), fakt, mam ziomków w kapturach i sam z takowego korzystam - co Ci do tego ?, tak, śmigam w dresie i jakoś mam mózg bo inaczej nie zajmowałbym kierowniczego stanowiska...

Jakieś pytania ?

Goblin
Forumowicz

przez Goblin » 2012-02-03, 09:38

Jerr napisał(a):tak, śmigam w dresie i jakoś mam mózg bo inaczej nie zajmowałbym kierowniczego stanowiska...

Jerr napisał(a):Myślisz, że psiarnia mi obca ? Codziennie zawracają dupe - trzeba znać na frajerów sposób...

Jakieś pytania ?

A owszem...
Ciekawe w jakiej firmie zajmujesz to kierownicze stanowisko, bo poziom Twoich wypowiedzi jest mało kulturalny i wstydziłabym się przyznać, że właśnie takie stanowisko zajmuję, bo stanowisko zobowiązuje przede wszystkim do reprezentowania sobą kultury, nie tylko w pracy.

Sorry za OT ale aż mnie zakłuło w oczy.

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-02-03, 09:52

Jerr, piszesz, piszesz, a zero jakichś dowodów na Twoją obronę, wypisz jak sytuacja wygląda z Twojej strony

Jeff sorry właśnie końcówke nicka powaliłem :D sorry.
Obrazek

badam
Forumowicz

przez badam » 2012-02-03, 11:54

własnie sednem tematu jest. Czy planujesz zapłacić za towar?

jeśli nie to czy towar nie jest zgodny z opisem czy po prostu jesteś ...

fatboy
Forumowicz

przez fatboy » 2012-02-03, 13:01

Co gdzieś nie wejdę i wypowiada się Jerr to zawsze polecą jakieś obelgi i spiny na innych.
Serio... poziom wypowiedzi poniżej krytyki :|
Ale już nic nie mówię, bo jeszcze mnie pobijesz przez internet, albo naślesz na mnie ziomków w kapturach :rotfl2:
Obrazek

FuRioN
Forumowicz

przez FuRioN » 2012-02-03, 13:04

Przeciez widac, ze to blazen w stylu "pokolenia JP". Tyle, ze myslalem, ze to tyczy sie dzieci z podstawowki/gimnazjum :szok: Ja tam bym zglaszal sprawe na policje - dowody sa, moze wkoncu zrozumie, ze wcale nie ma sposobu na "frajerow".

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-02-03, 13:10

fatboy napisał(a):Ale już nic nie mówię, bo jeszcze mnie pobijesz przez internet, albo naślesz na mnie ziomków w kapturach :rotfl2:
aaaaaaaaaaa hehhehehe

nastąpiła cisza na niekorzyść oskarżonego...
Obrazek

dj-napster
Forumowicz

przez dj-napster » 2012-02-03, 13:37

kierownik + koledzy w kapturach :rotfl2: :poklony: :rotfl: co jeszcze tutaj przeczytamy ciekawego

pirul
Moderator

przez pirul » 2012-02-03, 13:46

Nie schodźcie z tematu, ma się wyjaśnić sprawa transakcji pomiędzy nimi, temat nie jest po to, żeby sobie wrzucać nawzajem, prowokować się jak 13latki i odbijać piłeczkę na forum więc jeśli osoby postronne nie mają do powiedzenia nic związanego ze sprawą - cisza.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

Qzyn
Forumowicz

przez Qzyn » 2012-02-03, 15:08

Jerr napisał(a):(bo potrafię w przeciwieństwie do niego zrozumieć, że ktoś ma zapierdol i nie ma czasu

I tym tlumaczysz sie ze nie wyslales mi pieniedzy a klamales przez telefon i na gg ze zrobiles przelew? To chyba nie wymaga komentarza...
Moze w takim razie na forum powiedz czy i kiedy przelejesz pieniadze?

Jerr
Forumowicz

przez Jerr » 2012-02-03, 19:09

pirul napisał(a):Nie schodźcie z tematu, ma się wyjaśnić sprawa transakcji pomiędzy nimi, temat nie jest po to, żeby sobie wrzucać nawzajem, prowokować się jak 13latki i odbijać piłeczkę na forum więc jeśli osoby postronne nie mają do powiedzenia nic związanego ze sprawą - cisza.

Ja tam myślę, że jako mod to zamiast uciszać - jak pani w przedszkolu - raczej powinieneś usunąć stąd towarzystwo nie mające nic do powiedzenia w przedmiotowej sprawie.
Zachowanie Qzyn'a... Poskarżę się kolegom w piaskownicy... :rotfl2:

Też mam ubaw jak czytam niektóre wypowiedzi ludzi nie mających zielonego pojęcia o sprawie.

Konfitura :-]
Ostatnio edytowano 2012-02-03, 19:27 przez Jerr, łącznie edytowano 1 raz

adamuss
Forumowicz

przez adamuss » 2012-02-03, 19:14

Więc może jak już koledzy prosili - przedstawisz swoją stronę, wytłumaczysz się, powiesz co ewentualnie zawinił Qzyn (jeśli oczywiście z jego strony coś było nie fair).
Było 2x SOHC VTEC, jest DOHC E-TEC
USŁUGI KSIĘGOWE WARSZAWA / RASZYN

Poprzednia strona   Następna strona