typowe dla 15latków i dresów bez mózgu, ale jeśli ktoś w wieku 27-28 lat nadal się tak zachowuje to już naprawdę trochę wstyd... Qzyn daj znać jak sprawa się wyjaśni, nie daj się sprowadzić do poziomu oprycha z NH, miejmy też nadzieję, że Jerr nie jest jednym z nich chociaż widać uparcie pozuje na kogoś takiego 
Qzyn napisał(a):Odpisal, ze on sam czekal i ze moge przyjechac po pieniadze ale nie gwarandtuje za komitet powitalny!!!!!!!!!!!
Qzyn napisał(a):[ Dodano: 2012-02-01, 14:35 ]
Napisalem mu ze moze przygotowac komitet bo ja nie mam zamiaru przyjechac jak huligan tylko z policja bo w kraku mam taka mozliwosc.
Oto odpowiedz kolegi Jerr:
Hahaha, psami to ty sobie dzieci w piaskownicy strasz. Myslisz ze ktorykolwiek z nas cokolwiek sobie z ich istnienia robi? Jesli tak to jestes w błędzie.
Qzyn napisał(a):Tak zrobie bo byl na tyle glupi, ze te wiadomosci pisal mi jako sms ...
Boro napisał(a):Qzyn napisał(a):Poprawka. Odpisal, ze on sam czekal i ze moge przyjechac po pieniadze ale nie gwarandtuje za komitet powitalny!!!!!!!!!!!
Qzyn odezwij sie jak nic nie bedzie dalej w Temacie zajedziemy oczywiscie ale tez z moim komitetem powitalnym
ArturZgR napisał(a):Troche paranoja, ja już jakiś czas przeglądam to forum i zawsze mi się wydawało, że to jest jedna wielka rodzina.. ale zawsze trafi się ktoś kto musi namieszać i narobić problemów.. nawet jak nie ma pieniędzy to zawsze idzie się jakoś dogadać, ale grozić komuś za to, że zaufał i wysłał towar bez pieniędzy to na prawde debilizm.. kompletny idiota.
pirul napisał(a):Wygląd na to, że Jerr ma ochotę na "zemstę" za to, że czekał na paczkę od Qzyn'a. Zachowanie jak najbardziej godne zbuntowanego mieszkańca Nowej Huty, dla którego policja nie istnieje bo razem ze swoimi ziomkami w kapturach rządzą dzielnicątypowe dla 15latków i dresów bez mózgu, ale jeśli ktoś w wieku 27-28 lat nadal się tak zachowuje to już naprawdę trochę wstyd... Qzyn daj znać jak sprawa się wyjaśni, nie daj się sprowadzić do poziomu oprycha z NH, miejmy też nadzieję, że Jerr nie jest jednym z nich chociaż widać uparcie pozuje na kogoś takiego
Jerr napisał(a):tak, śmigam w dresie i jakoś mam mózg bo inaczej nie zajmowałbym kierowniczego stanowiska...
Jerr napisał(a):Myślisz, że psiarnia mi obca ? Codziennie zawracają dupe - trzeba znać na frajerów sposób...
Jakieś pytania ?
Jerr napisał(a):(bo potrafię w przeciwieństwie do niego zrozumieć, że ktoś ma zapierdol i nie ma czasu
pirul napisał(a):Nie schodźcie z tematu, ma się wyjaśnić sprawa transakcji pomiędzy nimi, temat nie jest po to, żeby sobie wrzucać nawzajem, prowokować się jak 13latki i odbijać piłeczkę na forum więc jeśli osoby postronne nie mają do powiedzenia nic związanego ze sprawą - cisza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości