Kupno CRX'a
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2006-05-07, 17:21

SZama89 napisał(a):Do pewnego czasu na bank przywoził auta na zółtych, samz nim kilka razy jezdzilem, potem były jakies problemy z przejazdem przez granice na zółtych, ale i tak dalej zwozili auta.... teraz chyba zwoza tylko na czerwonych.....

tablice z zoltym paskiem to "NIE SA TABLICE WARSZTATOWE" tylko tymczasowe i na tym da sie wjechac do polski nie na wszystkich przejsciach granicznych ale wpuszczaja i co bardziej obcykani w temacie kupuja tablice z zoltym paskiem czyli tymczasowe bo sa tansze od celnych !!!!!!!!!! a tablice warsztatowe sa CALE CZERWONE !!! i nie ma mozliwosci przekroczenia granicy na tym.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

TJ
Forumowicz

przez TJ » 2006-05-07, 20:23

Ja mam tablice z czerwonym paskiem tylko na tym pasku jest data - czy to oznacza że nawet jak kupiłbym dalsze ubezpieczenie to nie mogę na nich jeździc po tej dacie?
Stock music for videos - http://tj.krakow.pl/muzyka/

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2006-05-07, 21:02

teoretycznie nie a praktycznie zalezy od gliniarza jak cie skontroluje,jak bedzie kutas to ci scholuja autko na parking a jak nie to dostaniesz tylko mandat.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

TJ
Forumowicz

przez TJ » 2006-05-07, 21:55

jak bedzie [męski narząd rozrodczy] to ci scholuja autko na parking a jak nie to dostaniesz tylko mandat

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: super tekst!

A na serio to dzięki za radę, będę musiał się streszczać z opłatami, kurde za tydzień mamy spot w Krakowie a tablice mam jeszcze ważne tylko 5 dni :cry: :cry: Chyba że na spota pojade na ryzyko, ale wtedy przynajmniej musze mieć ubezpieczenie!

Za to dzisiaj się właśnie zastanawiałem co będzie jak mi zrobią zdjęcie fotoradarem na niemieckich tablicach? Musieliby chyba detektywa zatrudnić żeby dojść do moich danych skoro helmut wystawił handlarzowi umowę in blanco! :diabelek:
Stock music for videos - http://tj.krakow.pl/muzyka/

Poprzednia strona