Pierwotnie ten CRX jeździł na blachach o numerze rej. CNA 87GJ Jakiś czas temu samochód wystawiony był za dość niską cenę (w porównaniu do dokonanych modernizacji) na Allegro. Jak pisał właściciel powodem sprzedaży był wyjazd za granicę.
Widocznie teraz go sprzedaje nowy nabywca.
Jedynie co mnie dziwi to opis na aukcji stwierdzający bezwypadkowość. Albo sprzedawca o tym nie wie albo próbuje zatuszować ten istotny fakt.
Auto było po dzwonie i pozostały 2 drogi: oddać samochód do kasacji lub odrestaurować. Jak widać na zdjęciach wybrano drugie rozwiązanie.
Opis tej furki był zmieszczony w jednym z numerów GT.
Hmm Hania może być ogólnie ładnie wykonana przeróbka, ale co by nie było nie lubie technik "szpachlex" i "siatex" choć w tej nie ma zbyt wiele tych rzeczy ogólnie podoba mi się nawet.
choć sam wole swoje 17" ENKEYe
Dokładnie to koles jest odemnie co ją robił, jak przyprowadzał ją z niemiec miał stłuczke w okolicy wągrowca i miała wstawiane u nas słupki. Brała sporo oleju jak ją sprzedawał około litra na 500km z tego co wiem. ale z drugiej strony silnik jaki to koszt i za jaką kase była. Jedno pewne WIZUALNIE MIAZDZY jak sie patrzy w realu
Ostatnio edytowano 2006-05-28, 08:32 przez konik, łącznie edytowano 1 raz
mnie lampy sie podobaja, tylko co z kierunkami? osobiscie te ze zderzaka WON,,, naklepki tez sa wg mnie paskudne.. a ze dzwon to sie nie wypowiadam bo moja tez dobry gnieciuch ahaha
Mnie sie ogolnie autko bardzio podobna tylko blende bym malnol w kolor nadwozia.
Moglby ktos podejachac zobaczyc ja na realu i dac znac co ijak bo wiadomo ze zdjecia wszystkiego nie pokarza. Bo jestem tym autkiem zainteresowany
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
tylko cena troche teraz nie teges koles za nią podobno 15 woła
[ Dodano: Pią Maj 19, 2006 11:13 am ] ps a tak wogule poprzedni własciciel co ją odpicował tak miał pare lat temu 1gena, tez zrobionego na full, ciekawy jestem co z nim, nie widac nie słychac
15 kola to chyba za duzooooo jak silnik jest na wykonczeniu ( 1l. oleju na 500 km.) tez mnie interesuje ta ceerka ale chyba dam sobie z nia spokuj ze wzgledu na silnik o ile to prawda. moze ktos ja byl ogladac to niech sie wypowie
za 15 tys to kupisz ee8 od Romana. byloby lepsze autko za mniej pieniedzy i jeszcze 2 tys zostalo by na cos extra (chyba dobrze pamietam, ze Romus chce za 13 puscic??)
o tym na jaki temat bede sie udzielala a na jaki nie na pewno nie bedziesz decydowal ty..a pysk mozesz sobie zamknac sam prostaku.. pokazales swoja klase i styl bluzgajac na forum ale czego sie mozna spodziewac po wiesniaku hehehe jestes taki odwazny to na PW zapraszam!
zegnam