EE8 Vtec na allegro Piekne
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

ZiG HRC
Forumowicz

przez ZiG HRC » 2006-06-07, 20:09

Dopiero sie wlascicil chwalil autkiem ( forum/viewtopic.php?t=7774 ) na forum i juz wystawia na sprzedaz ;) Moze to tylko proba rynkowej wyceny wartosci samochodu.

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2006-06-07, 21:45

Snyka napisał(a):byc moze ze to sa te a co to ma za zwiazek ? Gosc je odrestaurowal obszyl skora i sa wypasione w hu...

jesli nie widzisz zwiazku ceny z Recaro...

tomek777
Forumowicz

wlasciciel auta

przez tomek777 » 2006-06-07, 21:51

ludzie debatujecie na temat tego auta i kazdy ma jakies swoje widzimisie.przeciez nikt nie musi go kupowac mozna przeciez kupic sobie serie vteca i zrobic tak jak ja czyli polakierowac i kupic sobie cala liste dodatkow wedlug wlasnego gustu wystarczy pare ladnych tysiecy i sprawa zalatwiona a potem mozna zaczac nad nim debatowac,tak jak to robicie.ja wiem ze wlozylem w te auto wiele godzin pracy i serca,a kupilem je z sentymentu bo kiedys mialem juz ed9 i myslalem ze.... ale juz mam swoje lata i chyba musze pomyslec o wygodniejszym aucie.napewno na sile nie bede sprzedawal rexa bo nie mam jakiegos cisnienia finansowego.zreszta caly czas kupuje cos do tego auta.co do temetu foteli do wstawialem juz fotele seryjne bo byly juz gotowe od tapicera ale natrafila sie okazja na zakup foteli z lancera evo wiec koncepcja sie zmienila i aktualnie auto ma takie wlasnie fotele z zupelnie nowom tapicerka(skora + orginalna alcantara) przod i tyl wedlug mojej koncepcji+ pasy szelkowe schrota.to by bylo na tyle co mialem do napisania odnosnie mojego auta.

nitrox89
Forumowicz

Samochód: Challenger R/T

przez nitrox89 » 2006-06-07, 21:57

tomek777 napisał(a):ludzie debatujecie na temat tego auta i kazdy ma jakies swoje widzimisie
Od tego chyba jest forum ;)
Honda Zbliża - Podaj Dalej :diabelek:

Bart
Forumowicz

przez Bart » 2006-06-07, 23:31

Popieram! Od tego jest forum! I wole na forum przeczytac jak ktos zna temat.. i powie ze cos jest "beee" albo ze jest "zajebiste"!
Ktos z forum widział to auto i mowi ze jest super...
Taka informacja wpłynie napewno pozytywnie na REKLAME tego auta!

Szkoda ze w dziale SPRZEDAM nie mozna juz wyrazac wlasnej opini!
CRX gdzieś tam się rozwalił... 2.2TDCI mondek

BiG BoSs
Forumowicz

przez BiG BoSs » 2006-06-08, 10:44

Dobry samochów za dobra cene ;)
To nie my wybieramy Honde CRX to ona wybiera nas!!!

*KOZI*
Forumowicz

przez *KOZI* » 2006-08-16, 00:59

nitrox89 napisał(a):
tomek777 napisał(a):ludzie debatujecie na temat tego auta i kazdy ma jakies swoje widzimisie
Od tego chyba jest forum ;)

No właśnie - od czego jest forum?? Bo moim zdaniem takie forum jak to (pasjonatów konkretnego modelu auta) powinno być głównie po to, żeby zrzeszać właścicieli podobnych aut z całej Polski i nie tylko Polski,żeby mogli dzielić się ze sobą problemami, radami oraz sugestiami odnośnie aut. Moim zdaniem zachowanie niektórych z Was w tym temacie jest wręcz żałośnie śmieszne! Koleś zrobił naprawdę super auto(oczywiście każdy ma swój gust - mi się akurat podoba), wystawił na sprzedaż a wiekszość zaczyna po nim jechać i wyśmiewać np. cenę! Ludzie opanujcie się! Po pierwsze akurat wiem ile właściciel włożył w to auto czasu, pieniędzy i serca, chyba 3/4 róznych częsci jest nowa nawet jakieś duperele, przykładem mogą być chociażby nowe kierunki przednie kupione w ASO za ponad 300zł za sztukę, uszczelki szyb tylnych itp. ! Auto jest praktycznie od podstaw odrestaurowane na nowych i oryginalnych częściach najwyższej jakości a nie jak wiele aut szykowanych na sprzedaż i potem takie graty psują tylko rynek! Nie raz były już nawet crxy na spzredaż, które wygladały chwilowo super z zewnątrz puki tony szpachlu nie zaczęły pękać też za duże pieniądze to wtedy dużo ludzi mówi - wow - jaki fajny bo ma milion spoilerów z allegro połączonych szpachlem! Dlatego uważam, że auto jest warte swojej ceny, wiadomo, że w porównaniu do innych rexów to duża kwota ale porównajcie sobie takiego innego crxa a tego! Jak ktoś nie jest zainteresowany to niech nie kupuje a po co kpić i wyśmiewać np. cene? Z zazdrości chyba i jeszcze może bym zrozumiał jakby to było na jakimś ogólnym forum ale jest to forum jakby jednej rodziny - posiadaczy crxów którzy się powinni wzajemnie wspierać i szanować a tu takie rzeczy! A pozatym gdzie jest moderator?! Nie raz już było mówione, że w ogłoszeniu nie ma być zbędnych głupich komentarzy odnośnie ceny! Nie ma głupszego podejścia moim zdaniem - niby forum fanów crxa, chodzi o to, zeby przerabiac auta potem się tym dzielić z innymi itp. wiadomo każdy ma swoje gusta ale żeby taka reakcja, ząłosne moim zdaniem ale co tam, pewnie teraz tez paru mądrych sie znajdzie osób które nawet pewnie prawka nie mają a piszą po to chyba tylko nie mając pojęcia o niczym, żeby wkurzać innych...
vtec...:)

gruby126p1
Forumowicz

przez gruby126p1 » 2006-08-16, 09:40

zgadzam sie z toba kozi ale mam jedno ale, tomek777 chyba sam nie robil tego auta, nie wie jakiej firmy co ma, napisal ze ma "pasy schrota", pomylil sie?? :rotfl2: nie sadze bo juz kolejny raz widze u niego pasy "schrota", co to znaczy?? ze zostaly przelozona z jakiegos szrota czy co?? Jezeli on nie umie napisac nawet poprawnie firmy to ciekaw jestem jak on zrobil te auto?? tez w stylu "schrota"?? Sory za taka jechanke ale ........

Mariusz19b
Moderator

przez Mariusz19b » 2006-08-16, 16:32

Kozi racja ale do moderatora to nie miej pretensji gdyż nie widze zeby temat byl w dziale sprzedam ;)

nie przeczytałem też żadnej negatywnej wypowiedzi na temat auta w tym temacie 8)

*KOZI*
Forumowicz

przez *KOZI* » 2006-08-16, 18:33

Faktycznie przez chwile myśalłem, że to dział sprzedaż ale to nie zmienia podejścia do reszty rzeczy , spójż post powyżej Ciebie - grubego! I po co czepianie sie takiego czegoś przecież to się w głowie nie mieści, pisownia pasow szrota! Szczerze mowiac gruby ja z pamiecui też bym chyba źle to napisał,nawet tera znie wiem, shrott pewni enie, a ni echce mi się sprawdzać, a co do Twojego pytania kto mu robił to własnie sęk w tym jakbyś chciał wiedzieć , że większość rzeczy robił sam, wszystko według własnego pomysłu, bude dał do lakierowania profesjonaliście, chyba lepiej niż by malował sam jak pewnie nie jest lakiernikiem i by wyszło beznadziejnie co?! A nawet jakby robił mu ktoś - jakby zaniósł 100 tys zł do jakiejś firmy i powiedział zróbcie mi coś z autem potem by świrował nie wiedząc co ma w środku nawet jak czesto to sie u "streetlanserów" w W-wie zdaża to też ni epowinnismy tego wyśmiewac tylko np. pisac o samochodzie, chociaz takie zachowani eteż mnie smieszy ale akurat w tym przypadku tak ni ebyło z tego co wiem. Piszesz, że się zgadzasz ze mną a walisz taki tekst! Jakby jeździł fiatem 126p tak jak Ty sądząc po Twoim nicku to pewnie by wiedział jak się to pisze...
vtec...:)

Snyka
Moderator

przez Snyka » 2006-08-16, 19:07

Tomek poprostu nie chce robic prezentow komus kto go kupi...popieram tam zrobione jest wszystko co wymaga nie tylko kasy ale i czasu nerwow i serca !

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2006-08-16, 20:30

ten vtec jest piekny :poklony: jak mial bym taka kasiore to bym go lyknol jak jest w takim stanie.
zrobiony jest z gustem piekny kolorek plus biale felgi i jest wypasss a z tego co widze to niektorzy tu sie zachowuja jak gowniarze :diabeleknie: w koncu koles troszke pracy wlozyl w to autko i pieniedzy i ma duzo pozytywnych ocen :ok:
pozdro i mniej takich szczeniackich odzywekgruby126p1, bo to zle swiadczy o tobie ze lejesz z pisowni
:)

Poprzednia strona