Kicman napisał(a):LineeK napisał(a):koszty sprowadzenia dogonily wartosc samego zamowienia
Ale to ze wszystkim tak jest i wcale nie dogoniły przelicz dokładniej sobieDolicz transport i cło + to co chcę na tym zarobić a jest to bardzo niewiele

bacus0086 napisał(a):Ten sam zestwa turbo jest już sprowadzony przeż jakiegoś kolesia...
sprowadza je komus kto takowy zestaw chce i sprzedaje to za 5000zł

pirul napisał(a):bacus0086 napisał(a):Ten sam zestwa turbo jest już sprowadzony przeż jakiegoś kolesia...
sprowadza je komus kto takowy zestaw chce i sprzedaje to za 5000zł
zeby jeszcze za to samo, a on rury i kolanka sobie zostawia, ktos po prostu liczy na frajerow, nie dajcie sie, sami sobie taniej sprowadzimy, w kupie siła

pirul napisał(a):u sprzedawcy raczej nie bo ci, ktorzy sie zajmuja sciaganiem tego wszystkiego twierdza, ze obojetne czy kupisz jeden przedmiot czy trzy i wysylka idzie na ten sam adres oni pakuja trzy osobne paczki i masz potrojne koszty bo na przesylce tez zarabiaja wiec mozna oszczedzic tylko w teki sposob, ze ktos "nasz" to w stanach odbiera i przepakowuje do jednej duzej paki i dopiero wysyla do polski tanim przewoznikiem, inaczej watpie zeby wyszlo cos taniej, z drugiej strony mysle, ze gdyby sie np 3 osoby zdecydowaly na 100% na taki zestaw znajdzie sie ktos w usa komu mozna powierzyc misje przepakowania i wyslania tego do polski, ew. moznaby sie do merfiego odezwac i zobaczyc jakby to wyszlo bo on tak robi z tego co sie orientuje, ja mam brata w usa ale on nie ma czasu na takie rzeczy bo juz go nieraz meczylem i wała
Kicman napisał(a):Jak w temacie robię taka sondę orientacyjna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości