h8r napisał(a):Arv napisał(a):
Ciekawe ile osób się zniechęciło po takim poście.
P.S. Celmix, jesteś z Pruszkowa, to masz jakieś 20km do auta
Moje zapały trochę ostudził ten post i dał do myślenia (nie tylko ze względu na to, że to może być oszustwo, ale też te wywody z przebiegami). Jak przeczytałem ogłoszenie to strasznie się napaliłem na to auto, ale trochę się boje, że kupie padło (a sam się nie znam) no i nie dam rady z remontem, bo sam nawet dostępu do garażu nie mam, zwłaszcza, że to mój pierwszy CRX... pierwszy samochód.Już ze 2 miesiące przeglądam ogłoszenia, byłem bez zamiaru zakupu oglądać 2.
Docelowo, chce kupić luty-marzec, przy średniej 1 nowe ee8 w ogłoszeniach miesięcznie może się coś trafi. Mieszkam w Wawie, ale nie podejmuję się oglądania, bo się nie znam.
jesli szukasz ladnego EE8 to sie nie zastanawiaj tylko wez poszukaj kogos z twoich okolic kto ma o tym pojecie,albo ustaw sie z kims z forumk i jedzcie oblukac ten samochod,a nie patrz co tu ludzie wypisuja na forum,i wierz mi jesli wyglada tak jak na fotkach plus ogledziny kogos kto ma pojecie to nie ma sie co zastanawiac na autkiem, i bedziesz mial bardzo rzadki egzemplarz EE8 w polsce
bo czerwony
,takie moje zdanie,jechac i ogladac ajak jest ok to brac i sie nie zastanawiac.