smierdzi kolejnym walkiem ????
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2007-12-08, 15:00

h8r napisał(a):
Arv napisał(a):
Ciekawe ile osób się zniechęciło po takim poście.

P.S. Celmix, jesteś z Pruszkowa, to masz jakieś 20km do auta :razz:

Moje zapały trochę ostudził ten post i dał do myślenia (nie tylko ze względu na to, że to może być oszustwo, ale też te wywody z przebiegami). Jak przeczytałem ogłoszenie to strasznie się napaliłem na to auto, ale trochę się boje, że kupie padło (a sam się nie znam) no i nie dam rady z remontem, bo sam nawet dostępu do garażu nie mam, zwłaszcza, że to mój pierwszy CRX... pierwszy samochód. :) Już ze 2 miesiące przeglądam ogłoszenia, byłem bez zamiaru zakupu oglądać 2. :) Docelowo, chce kupić luty-marzec, przy średniej 1 nowe ee8 w ogłoszeniach miesięcznie może się coś trafi. Mieszkam w Wawie, ale nie podejmuję się oglądania, bo się nie znam.

jesli szukasz ladnego EE8 to sie nie zastanawiaj tylko wez poszukaj kogos z twoich okolic kto ma o tym pojecie,albo ustaw sie z kims z forumk i jedzcie oblukac ten samochod,a nie patrz co tu ludzie wypisuja na forum,i wierz mi jesli wyglada tak jak na fotkach plus ogledziny kogos kto ma pojecie to nie ma sie co zastanawiac na autkiem, i bedziesz mial bardzo rzadki egzemplarz EE8 w polsce :) bo czerwony ;) ,takie moje zdanie,jechac i ogladac ajak jest ok to brac i sie nie zastanawiac.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-12-08, 15:07

crxmen- ty jesteś ostatnią osobą, która mogłaby komuś doradzić żeby brał i " się nie zastanawiał". Pewnie jak sprzedawałeś te swoje furki to liczyłeś wlaśnie na taką postawe klientów - przyjechać , obejrzeć, wygląda ładnie to brać i sie nie zastanawiać. :rotfl2:
Własnie dzieki temu ze ktoś widzial twoje auto w ogloszeniu niemieckim to wyszły na jaw jaja z przebiegiem.
Ja radziłbym przed zakupem zbadać wątek tych 300tyś na liczniku, bo czerwonych ee8 jest malo, do tego ze szwajcarii . Za duzo tu wątpliwości. Skoro pare osob ma podobne skojarzenia t o ja radzę się mocno zastanowić

Kamil.M
Forumowicz

przez Kamil.M » 2007-12-08, 16:36

Straszne bicie piany o niczym ktos jest zainetersowny to niech jedzie i obejrzy is ie wypowie np: mycha szukasz tego i-vt a nic ci nie pasuje bo to bo tamto, samo auto do ciebie nie przyjedzie Dr ty tez jestes taki pewny siebie jak by to byl ten sam egzemplarz jedz i zobacz pozniej bedziesz mogl sie wypowiedziec.

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-12-08, 17:17

Kamil.M napisał(a): Dr ty tez jestes taki pewny siebie jak by to byl ten sam egzemplarz jedz i zobacz pozniej bedziesz mogl sie wypowiedziec.

To nie ja zauwazylem podobienstwo. Ja nawet nie widzialem tego ogloszenia na allegro.
Nie wiem czy to ten sam czy nie i nigdzie tego nie napsialem.
Ja tylko twierdzę, że takich rzeczy nie należy bagatelizować ,tylko rzetelnie sprawdzić, wiec ode mnie sie odp****l Napisałem, ze trzeba czekać na info z ogledzin. Jak nie umiesz czytać to nie kieruj swoich uwag pod moim adresem

h8r
Forumowicz

przez h8r » 2007-12-08, 17:45

Panowie nie toczcie wojen, bo i po co... Ja pamiętam jakieś ogłoszenie za 3k (ze 2 miesiące temu), czerwone z taką naklejką do sprowadzenia, ale to był ed9, jeżeli chodzi o mnie to... wole się wstrzymać do wiosny, przemyśleć wszystko drugi 1000 razy. :) W tej chwili trochę mi do niego brakuje (a jestem już po wypłacie), to znaczy nie stać mnie na nią i remont równocześnie, a jeżeli jest w dobrym stanie to nie ma co liczyć na wielkie negocjacje, a jeżeli nie jest to jej nie chce. :) Z czystej ludzkiej ciekawości chciałbym wiedzieć co tracę lub jakie (nie)szczęście mnie ominęło. A zastanawiać się trzeba, to nie zabawka za 100pln, bez zastanowienia to można dziecko zrobić, a nie kupić taki samochód.
200sx

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2007-12-08, 20:18

Dr_ napisał(a):crxmen- ty jesteś ostatnią osobą, która mogłaby komuś doradzić żeby brał i " się nie zastanawiał". Pewnie jak sprzedawałeś te swoje furki to liczyłeś wlaśnie na taką postawe klientów - przyjechać , obejrzeć, wygląda ładnie to brać i sie nie zastanawiać. :rotfl2:

moge i byc nawet ostatnia po ostatniej :) a furki sie nadal sprzedaja :) peace...
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

gabeczka
Forumowicz

przez gabeczka » 2007-12-08, 22:14

Dr_ napisał(a):crxmen- ty jesteś ostatnią osobą, która mogłaby komuś doradzić żeby brał i " się nie zastanawiał". Pewnie jak sprzedawałeś te swoje furki to liczyłeś wlaśnie na taką postawe klientów - przyjechać , obejrzeć, wygląda ładnie to brać i sie nie zastanawiać.

te auta krecone przez crxmenA jakos do dzis jezdza i ich wlasciciele je chwala wiec daruj juz sobie swoje wywody bo juz kazdy o tym zapomnial a ty dalej swoje ;) ciesz sie swoim ee8 w stanie igly bo nikt pewnie jzu takiego niekupi:rotfl2: :rotfl2: a nie piszesz zeby pisac i zniechecic do zakupu tego auta jedz obejzec a nie gdybasz ze ma 300 tys czy 9000 tys ;)

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-12-08, 22:33

No pewnie. Teraz crxmen będzie doradzał ludziom, żeby brać kręcone auta :) W końcu sam handluje, wiec mu sie nie dziwie, ale popieranie tego rodzaju akcji jest dziwne :) Rozumiem, ze to kolega wielu forumowiczów ;)
Zreszta wbijam w to - ja w najblizszym czasie nie będę narażony na jazde padliną bo póki co nie zmieniam auta...bawcie się chłopcy, kręćcie liczniki, sprzedawajcie i kupujcie LOL :)

A co do czerownego ee8 to mam nadzieje ze jest w porzadku i nie wszyscy prezentują tego typu sposob myslenia

gabeczka
Forumowicz

przez gabeczka » 2007-12-08, 22:48

narazie to doradzasz ty zaloz moze jakas fundacje??? dobrze ci idzie to jakis hajs zdobedziesz ;) sam wiesz dobrze ze sporo aut jest kreconych wiec nierozumiem twojego toku myslenia?? skad wiesz ze twoje niejest krecone?? masz ksiazke servisowa??? pewnie masz bo to nieproblem zrobic ;)

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-12-08, 23:42

Nie narzekam na brak "hajsu" , a ty chyba nie wiesz za bardzo czym jest fundacja :)

gabeczka
Forumowicz

przez gabeczka » 2007-12-08, 23:51

tak teraz nam opowiedz o tym czy fundacja pobiera jakies pieniazki czy nie bo historie czerwonego ee8 znamy od ciebie ze jak to powiedziales "krecona padlina z przebiegiem 300 tys" :rotfl2:

Mycha
Forumowicz

przez Mycha » 2007-12-08, 23:54

Kamil.M napisał(a):Straszne bicie piany o niczym ktos jest zainetersowny to niech jedzie i obejrzy is ie wypowie np: mycha szukasz tego i-vt a nic ci nie pasuje bo to bo tamto, samo auto do ciebie nie przyjedzie

poczekam jednak az ktos wroci z ogledzin kto mieszka niedaleko :) jak jechac po auto za tyle kasy to tylko po pewniaka (albo chociaz w jakims stopniu sprawdzone auto od kogos z klubu) a moze niedlugo auto samo do mnie przyjedzie ?? czas pokaze nie badz taki pewny ze nie :)

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-12-08, 23:57

gabeczka napisał(a):tak teraz nam opowiedz o tym czy fundacja pobiera jakies pieniazki czy nie bo historie czerwonego ee8 znamy od ciebie ze jak to powiedziales "krecona padlina z przebiegiem 300 tys" :rotfl2:

a co to ma do rzeczy czy pobiera czy nie. Jakbym chciał udzielać porad za pieniądze to nie założyłbym organizacji pozarządowej, taką jak fundacja :rotfl2: :rotfl2:
nie ucz ojca dzieci robić, bo temat znam chyba lepiej niż Ty

Jresteś nastepnym , ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem- gratuluje :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
Ostatnio edytowano 2007-12-09, 00:00 przez Dr_, łącznie edytowano 1 raz

celmix
Forumowicz

przez celmix » 2007-12-08, 23:59

dziewczyny spokoj

czekamy na romka do poniedzialku ,moze cos nam opowie o faktycznym stanie auta !

a co do przebiegow moj ma 230tys przekucane pelny syntetyk i zapotrezbowanie na olej znikome a raczej bardzo znikome wiec 250-300tys nie oznacza konca silnika

gabeczka
Forumowicz

przez gabeczka » 2007-12-09, 00:03

Dr_ napisał(a):nie ucz ojca dzieci robić, bo temat znam chyba lepiej niż Ty

no napewno bo w kazdym temacie wypisujesz takei glupoty jak i tu :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: nienudzi ci sie jeszcze to???? czy chcesz sobie zwiekszyc ilosc postow :rotfl2:

auta jutro juz pewnie niebedzie bo pojedzie do nowego wlasciciela ;)

Poprzednia strona   Następna strona