Del Sol z niespodzianką Łódź
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Hetman
Forumowicz

przez Hetman » 2008-03-01, 01:40

inny R6, tak to 98% prawdy zresztą jak to wcześniej opisaliśmy....nie zgodziłbym sie tylko ze stanem faktycznym silnika ;) Ale może tylko dlatego,że ja dbam o samochód i przeszkadza mi jak coś mi CIEKNIE spod głowicy/pokrywy zaworów....na pocenie się to na 1000000% nie wyglądało ;) a widziałem już parę silników w swoim życiu.

dzabes napisał(a):Nie jeżdzę na zloty i nie otwieram maski żeby pochwalić się wypolerowaną pokrywą czy srebrnymi przetwornicami od pseudoxenonów.

To może i nawet dobrze,bo faktycznie nie znalazłem tam nic do pochwalenia sie,może poza "profesjonalnie" wykonanym dolotem do filtra stożkowego ;)

Tyle z mojej strony mam nadzieję ,że sprawa została wyjaśniona i każdy potencjalnie zainteresowany zakupem będzie mógł sobie sam ocenić czy warto jechać obejrzeć to auto :razz:
MÓJ BYŁY PROJEKT ALE W 2011 WRACAM DO WAS:)
Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl

kaczorzgr
Forumowicz

przez kaczorzgr » 2008-03-01, 10:00

Taaa jasne Hetman dbasz o samochód... Nigdy bardziej zaniedbanej Solki na ulicach Zgierza nie widziałem :) Pozdro

Diups
Moderator

przez Diups » 2008-03-01, 10:55

dzabes napisał(a):Dach działa, gość który sprzedał mi auto twierdził że elektryk sprawdzał i mowil ze silniki działają ale gdzieś tam prąd nie dochodzi. Gość nie wiedział że nie ma bezpiecznika od el. dachu pod maską !!!! :rotfl2:

czyli jestes "nowym właścicielem od prawdopodobnie 23 wrzesnia albo pare dni wczesniej, bo wtedy ja jechalem po to auto i juz bylo sprzedane :) a gosc byl handlarzem, wiec napisalem co wiedzialem... nie wiedzac ze jestes juz kolejnym wlascicielem tego auta
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Hetman
Forumowicz

przez Hetman » 2008-03-01, 13:10

kaczorzgr, bo to jedyna Solka na ulicach Zgierza :rotfl2:
MÓJ BYŁY PROJEKT ALE W 2011 WRACAM DO WAS:)
Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl

Neon
Forumowicz

przez Neon » 2008-03-01, 16:05

Dziękuję za pozdrowienia :)
Właściciel i właścicielka - naprawdę mili. Cena nadal wydaje mi się lekko za duża, jak na taki stan silnika - naprawdę ciężko mi uwierzyć że D16A9 z tak mocno cieknącą uszczelką pod pokrywą zaworów nie bierze oleju czy go nie gubi :) To jest moje zdanie, a reszta wypowiedzi właściciela jak najbardziej ukazuje stan faktyczny autka :)

Poprzednia strona