celmix napisał(a):zastanawia mnie tylko jedno ???ze gosciu z 1945 lub 1956r zakladal by zawieszenie h&r mialem sprezyny kiedys i stwierdzam ze nie do jazdy oczywiscie u nas w polsce-kurewsko sztywno ,nie wie mjak w nieczech sie zachowuje ale i tak wielkie gratulacje
Wg kolesi ktorzy sprzedawali Dr_, ten pojazd sprezyny sa H&R a amortyzatory serujne.....
Musze jednak przyznac ze to chyba jedyna i najbardziej niepotrzebna zmiana w tym aucie, w porownaniu z moja byla ed9 w ktorejk mialem -60mm przod i -40mm tyl to auto poprostu plywa po drodze z malymi nierownosciami, moj chyba tak nie plywal, mialem duzo duzo twardziej i jakos 20-30mm nizej glebe. Amortyzatory mialem dosc twarde ale nie byly to max twarde bo jechalm ceerkami bardziej sztywnymi, trzeba bedzie dobrac cos fajnego chyba ze to tylko moje odczucie bo jechalem dosc szybko, teraz to juz sam nie wiem ale na 90% tak jest. ale ja juz powiedzialem gdyby to bylo moje auto to gleba, gleba gleba, felgi 15 cali jakies Alessio np. ale na odpowiednim odsadzeniu, wydech i to wszytsko co zmienil bym w tym aucie, ew. z czasem klima. poki co zrobione jest od kupna 20 km okolo, reszta pewnie wyjdzie w praniu, zobaczymy, oby nie bylo zadnych niespodzianek.
[ Dodano: Wto Sie 15, 2006 10:00 am ]
Jakies foto i dokaldniejsze dane jak wjedziemy nia u mnie na kanal i na spokojnie wsyztsko zobaczymy.
Tylko mi takiego numeru nie wykręć z rachunkiem na barze
Ja w odruznieniu od tych tepych gliniarzy nie speniam i nałożę Ci dodatkową karę