przeciez, zawsze mozna znalezc z innej aukcji 
crxonstreet napisał(a):zawsze mozesz jechac i sprawdzic najwyzje da ci prawie za darmo je:P tylko z klina masz kawalek
chinczyk napisał(a):moze nie miec pelnej dokumentacji potrzebnej do rejestracji w Polsce

freerider.crx napisał(a):gdyby dla potencjalnego kupującego Polaka ważniejszą rzeczą od przebiegu był stan to nikt by nie kręcił liczników, taka prawda!!!
Dr_ napisał(a):To tak jakbyś powiedział, że gdyby potencjalni kupujący nie patrzyli na marki butów tylko na jakość to nikt by ich nie podrabiał
Gdyby ludzie nie trzymali drogich rzeczy w domach to nikt by ich nie okradał
to życze powodzenia przy zakupie miny!!!Dr_ napisał(a):Proste, że się patrzy na przebieg bo on mówi o zuzyciu samochodu
freerider.crx napisał(a):Dr_ napisał/a:
Proste, że się patrzy na przebieg bo on mówi o zuzyciu samochodu
to życze powodzenia przy zakupie miny!!!
a jak myslisz dlaczego handlarze zaczeli krecic liczniki??? bo Polak chcial miec auto 30letnie ze 100tys przebiegu i niewazne jakim stanem, a malo tego nauczylismy teraz tego również Niemców, handluje z bratem motorami z niemiec i im blizej granicy polskeij tym wieksza mine kupisz!!! handlarze wyczuli ze małe przebiegi sie lepiej sprzedaja i juz, sami na to pozwolilismy.Thomson napisał(a):ja uwazam, ze niestety Ty nie rozumiesz o co chodzi Dr_. wg mnie chodzi o to, ze w normalnym kraju patrzy sie na przebieg bo mowi choc troche o stanie auta, a u nas wlasnie przez takich ludzi jak nedzni handlarze skrecajacy liczniki, przebieg auta nie jest wyznacznikiem jego stanu... a to jest zwykle oszustwo i powinno sie to niszczyc...
zgadzam sie!!! ale w normalnym kraju, nie w Polsce!!!Thomson napisał(a):w normalnym kraju patrzy sie na przebieg bo mowi choc troche o stanie auta
tez sie zgadzam, ale kilku maniaków z forum tego nie zmieni, musi się mentalność narodu zmienicThomson napisał(a):a to jest zwykle oszustwo i powinno sie to niszczyc
freerider.crx napisał(a):a jak myslisz dlaczego handlarze zaczeli krecic liczniki??? bo Polak chcial miec auto 30letnie ze 100tys przebiegu i niewazne jakim stanem, a malo tego nauczylismy teraz tego również Niemców, handluje z bratem motorami z niemiec i im blizej granicy polskeij tym wieksza mine kupisz!!! handlarze wyczuli ze małe przebiegi sie lepiej sprzedaja i juz, sami na to pozwolilismy.Thomson napisał(a):ja uwazam, ze niestety Ty nie rozumiesz o co chodzi Dr_. wg mnie chodzi o to, ze w normalnym kraju patrzy sie na przebieg bo mowi choc troche o stanie auta, a u nas wlasnie przez takich ludzi jak nedzni handlarze skrecajacy liczniki, przebieg auta nie jest wyznacznikiem jego stanu... a to jest zwykle oszustwo i powinno sie to niszczyc...zgadzam sie!!! ale w normalnym kraju, nie w Polsce!!!Thomson napisał(a):w normalnym kraju patrzy sie na przebieg bo mowi choc troche o stanie autatez sie zgadzam, ale kilku maniaków z forum tego nie zmieni, musi się mentalność narodu zmienicThomson napisał(a):a to jest zwykle oszustwo i powinno sie to niszczyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość