a nam powiedzieli ze auto przyjechalo w piatek czy tam sobote.... hm. zrobi sie kilka kilometrow to sie zobaczy.
Dedi w jakim stanie im popedziles te amorki?
[ Dodano: Wto Sie 15, 2006 12:57 pm ] a i kiedy to kupili? nie widziales tego auta wczesniej?
Dedmike napisał(a):hehe ale beka...ci goście którzy wam sprzedali tego V-teca kupowali odemnie amorki na tył do niego...także moje amorki tam siedzą!! hehe
pozdrawiam
Dedmike
a cos wiecej wiesz robi sie ciekawie a moze i nie ciekawie ??
no pojawiaja sie nowe haczyki ale wiecej jutro jak to odpalimy wjedziemy na kanal, przewieziemy sie, przegonimy ja tak wiekszymi predkosciami zobaczymy jak naped bo rzygla cos smarem spod oslony wewn przegubu, guma cala chyba slabo zacisnieta opaska i przez 20km jazdy tak max 140 zyglo jakies 100gramow smaru, wczesniej jak ja bralismy tego nie bylo. po co ktos wymienial wszystkie weze, od chlodnicy, podcisnien na razaco w oczy nowe? z elementow gumowych jest wszystko jak ze sklepu jakby bylo zalozone dzis, biale napisy na wezach nie poblakle nawet takie malutkie literki cyferki...
pierwsza opcja pozar silnika......ale ten co by to tak precyzyjnie zrobil musial by byc naprawde specjalista...pokrywa zaworow wyglada na idealnie nowa, zadnych najmniejszych rysek i przytarc na srobkach do odkrecenia tej pokrywy....jak tam regulowali zawory?!!? i wszedzie ta sterylna czystosc.... badalem grubosc lakieru na masce tak samo jak na calym aucie ale jednak maska byla malowana....byla malowana bo byla wymieniona na nowa ktora trzeba bylo pomalowac - technika na tzw zlewke tu juz nie ma perfekcji na dolnym kancie zaraz nad zderzakiem widac na calej dlugosci zlew bezbarwnego, jednak to wszzystko jest i tak zrobione pieknie, ciekawe co nas czeka jutro, zobacze czy to sa naprawde H&R bo na moje oko to auto nie jest az tak twarde, no i zobacze czy bylo cos dlubane przy tych amorach z tylu, jhesli tak to nie ladnie chlopaki postapili mowiac nam ze auto zwlekli w piatek czy tam sobote........
A mi wiadomoz e chce go opchnac???? prawdo podobnie jutro :> pytanko czy jutro sie nie m przejedzie i zdecyduje czy go wywala czy nie czy to naprawde wyjazd :>