Cholera nie wiem. Tlumik bardzo ale to bardzo podbny znaczy jego ulozenie. Roznica to znaczek hondy przod i naklejka 1,6 z tylu i brak tej bialej po lewej.Nie wiem.
ciezko powiedziec.. bo po za tlumikiem, ktory jest obrzydliwie charakterystyczna cecha... to wiekszosc elementow sie nie zgadza...
rzadko dwa CRXy maja tak tlumik walniety... wiec....
nawet jesli to nie ten.. to na 99% walek
gosc mowi ze w 2005 TUV pokazywalem 105 tys... to nawet ja nie robie zaledwie 15 tys prawie po 3 latach a jezdze malutko
nawet jesli to nie ten.. to na 99% walek
gosc mowi ze w 2005 TUV pokazywalem 105 tys... to nawet ja nie robie zaledwie 15 tys prawie po 3 latach a jezdze malutko tak tylko u ciebie to cr jest jedynym autem które masz i dlatego krew cie zalewa a w niemczech ludzie mają po 3 4auta a takie wiekowe auta to raczej na codzien nie użytkuje to tylko w polsce bida ja wam tego nie wciskam , sami z braku laku poruszacie temat ,, auto praktycznie sprzedane do krakowa
crxonstreet, tak samo widze ze kiera nie ma wcięć. Zreszta ja u siebie widze inne klaksony tam jest momo a tutaj nie jest wpelni zolty. I jeszcze dwie gorne srubki są różowe?! przy kierownicy a w tej z mobile są czarne. Sprawdzałem własnie na dwoch monitorach :]
Kurna ale ambaras.
Jak będę swojego strupa sprzedawał to mu chyba ze 150tys do przodu sypnę i za cholerę żadnego ogłoszenia nie dam.
Ale swoją drogą podziwiam takich handlarzy, przecież nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie (michałwawa bez obrazy nie mówię o tobię).
Sam kiedyć kupiłem Clio I za 9000 od znajomego i okazało się że to szczepan, w odpowidzi usłyszałem że ślepy w karty nie gra.
Taka jest niestety nasza Ojczyzna wystarczy udać się na giełdę i posłuchać sprzedających, nie wiem kto im kurna teksty pisze ale są zabawne.
Raz jak z kolegą kupowaliśmy primerę i zapytał o przebieg to sprzedający (kawał byka) kazał mu spierd..alać, a jak odkęcił korek wlewu oleju to żygało jak cholera a na pytanie czego tak tu olej wali odpowiedział że jak by nie walił to by się zawory zatarły.
ja myślę, że to inne auto i chciałem je kupić, ale sprzedający się nie odezwał. Nawet jak to ma ten przebieg duży to warto kupić. Tylko nie wiem czemu Michał zrobił całe to zamieszanie ze zdjęciami. Tak się nie robi, Ziom!
Tak nawiasem....
Do tych co się cieszą, że mają 200kkm na szafie... koleś kupił BMW igłę... 206kkm zadbana jak żadna inna sztuka tanio... zadowolony jak ch....
Pokazałem mu sztuczkę jak się sprawdza w BMW realny przebieg zapisany w pamięci którego nie da się "skorygować" 356kkm Mina kolesia bezcenna... nie zmienia to faktu, że była w BDB stanie
Ostatnio edytowano 2008-02-04, 00:51 przez elcomo, łącznie edytowano 1 raz