siedze od wczoraj i szukam fotek .
jedna znalazlem ale niewyrazna postaram sie do jutra znalezc i zapodam na forum foty no i czas w koncu zaczynac zeby siewyrobic
[ Dodano: 2008-01-06, 16:10 ] Ci co sie pisali na zestaw ELIA niech podadza mi na PW emaila to im wysle druga koncepcje zderzaka przedniego
No jak panowie dostaliście drugą wersje projektu od Mambusa? Jak wam sie widzi, bo mi nie bardzo? i chętnie zostałbym przy tym projekcie Elia zderzaka z czerwonego.
Alarmy, elektryka, centralne zamki, wygłuszanie drzwi itp.
Jestem za projektem Ellia Jest ładniejszy, bardziej agresywny no i jakos jestem od początku na to nastawiony. Ten prodżekt z emaila nie jest zły, gdyby może wcześniej byli chętni na niego to może bym się też pisał, ale projekt Ellia powala na kolana. Jestem za tym.
tak jak wczesniej mowilismy ma byc ze 2 -3 cm wyzszy od tego z fotki bo ten rzeczywiscie jest za niski .
no to tylko zaliczki aby zebrac i na dniach rozpoczynam projekt
[ Dodano: 2008-01-08, 11:56 ] najlepiej jakbyscie zdobyli wiecej fotek tego zderzaka to by bylo juz mega SUPER
ostatnie 3 godziny spędziłem na szukaniu w internecie zdjęć tego zderzaka i nic, zupełnie nic nie znalazłem poza tymi fotkami co zapodał Diups. Załamka, ale z drugiej strony to znaczy, że jeśli Mambus to wykona i jakośc będzie super to będzie to naprawdę unikatowy kit do solki .
Alarmy, elektryka, centralne zamki, wygłuszanie drzwi itp.
sluchajcie ja nei dostalem zadnego projektu na pw, przeslijcie mi albo niech ktos na temat wrzuci to sie wypowiem
[ Dodano: 2008-01-08, 22:57 ] Dobra ja sie pisze na Eila, ten co widzialem na fotkach to jak dla mnie jest zbyt 'okragly' ja wole takie twarde ksztalty jak ma eila, moze byc 2-3cm wyzsze to nei bede samochodu podnosil;p byle by te otwory micro nie wyszly.