na forum prelude jest tak że mogę przeglądać PW z użytkownikami którzy do mnie piszą i np potrzebują czegoś za miesiąc... mogę przeskrolować rozmowę z przed miesiąca w dół i wszystko wiem... tutaj trzeba trafiać i zastanawiać się w który post od kogoś kliknąć żeby widzieć co napisał, albo się mylę i jest opcja żeby mieć ciągłość konwersacji aczkolwiek nie potrafię tego przestawić...

??
Pozdrawiam !
chodzi mi o to że aby powstały musiałem się napocić...zdobyć idealną budę bez grama rdzy, przetransportować ją, ogarnąć całą logistyke związaną z cięciem tego poprawnym pod formy, potem producent te formy zrobił i z racji tego że nie mam matrycy na wyłączność (15 tyś zł) on sprzedaję również do hurtowni motoryzacyjnych czy intercars-u itp...a potem w tematach i na czacie oraz fejsbuku ludzie walą tekstami " bede robił blache, reperaturki ogarne z intercarsu" - może by tak w ramach podziękowania że masz W OGÓLE CO WSPAWAĆ chociaż się do mnie odezwać
było by miło bo zrobiłem to dla Was po namowie kilku ludzi od Del Solek 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość