potrzebna pomoc od ludzi z okolic Olsztyna!!!!!!!
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

jurekbull
Forumowicz

potrzebna pomoc od ludzi z okolic Olsztyna!!!!!!!

przez jurekbull » 2007-06-07, 15:48

Mam prośbe czy widział ktoś z was tą cerke a jesli nie to czy ktoś by mógł podejsć i ja oglądnąć, szukam samej budy w dobrym stanie wiec na silnik nie patrzcie!! i Czy według was mozliwe ze jest naprawde z 93 roku hmm dziwne to troszke albo skladak albo faktycznie stala w salonie dluzej.

http://moto.allegro.pl/item201778089_honda_crx.html

Pozdrawiem i dzieki za pomoc ;)
Mamo Ja wariat Kup mi lotnisko a Bede latał Nisko :D

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-06-07, 18:22

ile by nie leżał w salonie to rok produkcji zawsze będzie taki sam

jurekbull
Forumowicz

przez jurekbull » 2007-06-07, 18:37

tu masz racje rok produkcji bedzie taki sam ale pierwsza rejestracja bedzie 93r. A słyszal ktoś jeszcze o ed9 z 93r?? kiedys bylo na forum ze tez ktoś mial z 93 ale sie dokopać nie moge ;/

jarzyn
Forumowicz

przez jarzyn » 2007-06-07, 18:46

siema
ja jej zupełnie nie kojarze ale jak ma silnik padło to widocznie długo juz stoi
jutro zadzwonie do typka i sie z nim umówie to oblukam ten sprzęt.

jurekbull
Forumowicz

przez jurekbull » 2007-06-07, 19:07

Ok koles może mówić ze juz jest zarezerwowana to powiedz ze oglądasz wlaśnie dla chlopaka ze Szczecina ,powiedzialem mu zeby ją trzymal dla mnie ale dowiedzialem sie od chlopaka od was z Olsztyna ze ona niebardzo wiem ze ma tam gdzies szpachel ale jeden szpachel to jeszcze nic zlego zwlaszcza ze mam drugą też czerwona ;) jak byś mógł to porób fotki tych najwiekszych mankamętów. Pozdrawiam i dzieki za pomoc z góry :)

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2007-06-07, 21:22

Nic nie musisz dzwonić. Ja ją oglądałem. stoi w warsztacie u mojego dobrego znajomego kilka tygodni. Jak coś to mogę ją jeszcze raz obejrzeć dokładnie tylko nie wiem czy ten mechanik ma klucze do niej. Z wyglądu zewnetrznego - od strony kierowcy na pewno bita - na rancie drzwi przy błotniku odpękła z 5mm warstwa szpachli, a spod niej obficie rudy wyszedł. błotnik też zabetonowany od str kierowcy i trochę popękany. Jak jutro będę miał troszkę czasu i warsztat będzie otwarty to zalecę po południu i ją jeszcze raz dokładnie obejrzę. Więc jeśli możesz poczekać do jutra to jeszcze coś o niej napiszę ;). A fotki conajwyżej marne z telefonu bo cyfraka nie mam, ale może cos pomogą :P

[ Dodano: 2007-06-07, 20:24 ]
Aa no i z tyłu zamiast półki bagażnika jest jakaś decha :P Ale to detal ;)
:O