dekle na fele?? o co konkretnie Ci chodzi, bo może np. chodzi Ci o te dekielki na otwory centrujące
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ja kupiłem właśnie na allegro u gościa co dorabia według podanych wymiarów, a naklejki mam silikonowe ze znaczkiem H, takie jak na allegro, ale ja kupiłem u siebie, i całkiem to fajnie wygląda
[ Dodano: 2007-09-02, 12:29 ] tak wygląda to na deklu z allegro i naklejce silikonowej, widziałem też na innej aukcji, że gościu może wygraweroać Ci co tylko chcesz
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Tu dostaniesz praktycznie kazdy oryginalny dekielek do felgi Cenowo cos ok 34zl za sztuke tyle ja placilem Wystarczy napisac do nich meila ze poszukujesz podac model felgi rozmiar etc.
W oczy szczypie coś w tym typie, jak latasz w konkretnej ekipie... :blinG-blinG:
a mnie kapsle kosztowały po 1zl za sztuke a emblematy z allegro 15zl i wyglada profi:
a co do kapsli to po prostu kupiłem zatyczki do rur i przycialem kołnierze nozem do tapet bo byly za dlugie. trzeba sobie tylko srednice dobrze pomierzyc i wziac ciut wieksze wtedy wchodza idealnie na wcisk. cos tego typu:
Krzyh00, powiedz czy one trochu nie wystają ponad felgę, bo zdjęcie nie ukazuje tego w 100% na moje oko, i jeżeli tak to do twoich felg może i pasuje, bo masz otwór centrujący i otwory na szpilki wpuszczone w głąb, a ja mam płaską felgę(zdjęcie) i taki wystający fąfel trochę by głupkowato wyglądał
mysle ze u Ciebie tez by dobrze wygladalo bo kapsle maja zaokraglone krawedzie, ale jakbys chcial na plasko to tez mysle ze szlo by cos wykombinowac taniej niz ten zdzierca z allegro co sobie zyczy 20zl za wystruganie jednej sztuki