jakiś czas temu robiłem tam remont silnika w mojej ceerce - ed9 ( tłoki, wał itp )
zapłaciłem leszczowi 2000 zł za tą przyjemność
kiedy przyjechałem do niego na dwa dni przed umówionym terminem odbioru auta, żeby zobaczyć jak postępują prace okazało się że klient (właściciel-jak będę w okolicy to wrzucę adres i nazwisko) działa przy moim aucie na wielkiej bani
nie ukrywam, że zaniepokoiło mnie to
kiedy za dwa dni odbierałem auto okazało się,ze przednia szyba jest pęknięta
typ chciał mi wmówić, że była, ale w końcu z wielkim bólem serca obiecał, że wymieni i wymienił co nie zmienia faktu, że przez pare dni jezdziłem z pękniętą narażając się na mandaty czy też zabranie dowodu rejestracyjnego
ponieważ to był grudzień to 3,4 dni po tej całej imprezie wybierałem się z rodziną na święta (500 km), moja córka miała wtedy 1,5 roku
jechaliśmy w nocy,było -20 na zewnątrz i po przejechaniu 150 km- trach !!!!!
pasek rozrządu - leszczu zaoszczędził parę groszy, a myśmy po całej nocy spędzonej z małym dzieckiem na stacji benzynowej dojechali szczęśliwie na święta na lawecie za jedyne 500 zł (praktycznie po kosztach)
kiedy dzwoniłem do tego mechanika od siedmiu boleści o reklamacji nie było mowy - nie wziąłem od gnoja faktury niestety, tłumaczył się że pasek wyglądał na nowy..????
ZATEM JEŚLI KTOŚ Z WAS MA DO WYRZUCENIA KASĘ TO GORĄCO POLECAM WARSZTAT SAMOCHODOWY W WOLI LUBORZYCKIEJ ( tuż za Kocmyrzowem w stronę Proszowic )
ZERO PROFESJONALIZMU, ZERO UCZCIWOŚCI....