atom1 napisał(a):zastanawiam sie tylko dlaczego kazdy jak szuka to pokazuje same najtansze trupy... a druga sprawa cos na forum ludzie nie chca sprzedawac autek:)
przeciez to oszukiwanie samego siebie, kupisz padlo to wydasz mase kasy na czesci ktore beda uszkodzone, do tego wiekszosc uzytkownikow albo nei ma zdolnosci manualnych albo nie ma warunkow zeby zrobic powazniejsze rzeczy samemu totez wydadza wiecej kasy na naprawe u mechanika, na takie tanie trupy to moga sobie pozwolic ludzie ktorzy sami beda serwisowac auto, lub ludzie jak chinczyk ktorzy wyzyskaja z niego co najlepsze i podziela sie z innymi a reszte won, ja bym uciekal od taniochy, najlepiej szukac na forum, pytac ludzi czy ktos sprzedaje, do tego jak ktos chce sprzedac to przejrzec jego profil poczytac jakie mial problemy co wymienial itp itdcrxonstreet napisał(a):Bo moze kasy na lepsze nie ma??
atom1 napisał(a):nie moge zrozumiec dlaczego niektorzy moga napisac taka glupote jak :przeciez to oszukiwanie samego siebie, kupisz padlo to wydasz mase kasy na czesci ktore beda uszkodzone, do tego wiekszosc uzytkownikow albo nei ma zdolnosci manualnych albo nie ma warunkow zeby zrobic powazniejsze rzeczy samemu totez wydadza wiecej kasy na naprawe u mechanika, na takie tanie trupy to moga sobie pozwolic ludzie ktorzy sami beda serwisowac auto, lub ludzie jak chinczyk ktorzy wyzyskaja z niego co najlepsze i podziela sie z innymi a reszte won, ja bym uciekal od taniochy, najlepiej szukac na forum, pytac ludzi czy ktos sprzedaje, do tego jak ktos chce sprzedac to przejrzec jego profil poczytac jakie mial problemy co wymienial itp itdcrxonstreet napisał(a):Bo moze kasy na lepsze nie ma??
crxonstreet napisał(a):Naprawde jestescie tacy naiwni?Co wy byscie chcieli 3 tys i auto z przebiegem 120 tys.Prosze Was.
crxonstreet napisał(a):Tylko myslmy Panowie i Panie. Sami posiadacie takie auta i wiecie ile trzeba na dobry model przeznaczyc. Ja wiem ze Polacy sa tak nauczeniu zeby wszedzie zrobic przekret bo moze uda sie kupic za 3 tys dobre auto. Rozumiem ze auta w tym wieku zawsze bedzie cos do roboty ale ze wzgledu na Wasze doswiadczenie z CRX to powiniscie juz wiedziec ile trzeba na takie auto wydac zeby jezdzilo mam nadzieje ze nie kupuja CRXow za takie pieniadze ludzie ktorzy nie maja zamiaru w nie pakowac kasy bo sama cena mowi juz co to za auto.
crxonstreet napisał(a):Chyba zapomniales ze na forum sa tez osoby ktore np maja 18-19 lat koncza szkole dopiero i nie maja kasy. Wiec kupuja takie za 5 tys chociaz i takiego mozna znalesc cos fajnego.
a na koniec po niecalym roku jak juz byla PRAWIE taka jak chcialem wyszla mnie 17000 i ja sprzedalem
napiszecie "lepiej kupic tanio a pozniej powolutku sobie wszystko robic" powiem wam nie zdazycie bo wam sie sytuacja zmieni za rok-dwa lata i auto sprzedacie tracac na nim, przekonalem sie juz o tym dwukrotnie na wlasnej skorze, lepiej od razu dolozyc i kupic zdrowe auto, a jak nie ma skad - pozostaje cierpliwosc bo trupek was zje
na auto mogę przeznaczyć do 7500 zł bez opłat. Szukam jakiegoś kolo 6000 żeby można było w nim porobić.. tzn lakier, drobna blacharka itd...
Dr_ napisał(a):między 3 a 5 tyś jest tylko 2 roznicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość