Czy ktoś widział tego crxa ???
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Pawlo_j23
Forumowicz

Czy ktoś widział tego crxa ???

przez Pawlo_j23 » 2008-01-27, 13:39

tak jak w temacie, czy ktoś może powiedzieć cos o tym crxie? i czy ktoś wie jaka to jest wersja?

CRX
Sprzedam ED9

atom1
Moderator

przez atom1 » 2008-01-27, 14:06

zastanawiam sie tylko dlaczego kazdy jak szuka to pokazuje same najtansze trupy... a druga sprawa cos na forum ludzie nie chca sprzedawac autek:)
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2008-01-27, 14:10

nie, ale ze wszsytkim wyniesie Cie okolo 8 tys, masz tyle?? bo pisales, ze masz 6500...

[ Dodano: 2008-01-27, 12:12 ]
a po fotkach powiem Ci, ze na pewno bita w przod...

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 14:24

Wydaje mi sie ze za 5-7 tys kupisz juz dobrego Eda.Co do bicia w przod, to ma to juz sowje lata i chyba kazda miala jakies przygody, cala sztuka jest znalesc taka ktora np bylo uderzona lekko a nie taka ktora sie zdrrzyla z czołgiem. Bez pojechania i obejrzenia nigdy nie kupisz auta i tyle.Mi tam sie ten egz podoba.

[ Dodano: 2008-01-27, 13:26 ]
atom1 napisał(a):zastanawiam sie tylko dlaczego kazdy jak szuka to pokazuje same najtansze trupy... a druga sprawa cos na forum ludzie nie chca sprzedawac autek:)

Bo moze kasy na lepsze nie ma??A co do forum to auta stad nawet czesto nie zdarza byc wystawione i juz sa sprzedane. Np ja sam napisale do jednego uzytkownika w sprawie pomocy i sie okazalo ze swoja chce sprzedac.

atom1
Moderator

przez atom1 » 2008-01-27, 14:45

nie moge zrozumiec dlaczego niektorzy moga napisac taka glupote jak :
crxonstreet napisał(a):Bo moze kasy na lepsze nie ma??
przeciez to oszukiwanie samego siebie, kupisz padlo to wydasz mase kasy na czesci ktore beda uszkodzone, do tego wiekszosc uzytkownikow albo nei ma zdolnosci manualnych albo nie ma warunkow zeby zrobic powazniejsze rzeczy samemu totez wydadza wiecej kasy na naprawe u mechanika, na takie tanie trupy to moga sobie pozwolic ludzie ktorzy sami beda serwisowac auto, lub ludzie jak chinczyk ktorzy wyzyskaja z niego co najlepsze i podziela sie z innymi a reszte won, ja bym uciekal od taniochy, najlepiej szukac na forum, pytac ludzi czy ktos sprzedaje, do tego jak ktos chce sprzedac to przejrzec jego profil poczytac jakie mial problemy co wymienial itp itd
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 14:53

atom1 napisał(a):nie moge zrozumiec dlaczego niektorzy moga napisac taka glupote jak :
crxonstreet napisał(a):Bo moze kasy na lepsze nie ma??
przeciez to oszukiwanie samego siebie, kupisz padlo to wydasz mase kasy na czesci ktore beda uszkodzone, do tego wiekszosc uzytkownikow albo nei ma zdolnosci manualnych albo nie ma warunkow zeby zrobic powazniejsze rzeczy samemu totez wydadza wiecej kasy na naprawe u mechanika, na takie tanie trupy to moga sobie pozwolic ludzie ktorzy sami beda serwisowac auto, lub ludzie jak chinczyk ktorzy wyzyskaja z niego co najlepsze i podziela sie z innymi a reszte won, ja bym uciekal od taniochy, najlepiej szukac na forum, pytac ludzi czy ktos sprzedaje, do tego jak ktos chce sprzedac to przejrzec jego profil poczytac jakie mial problemy co wymienial itp itd

A ja nie moge zrozumiec to co to napisales.Brak kasy jest dla ciebie glupota.Niezle.Bo chyba w tylo letnim aucie zawsze cos jest do wymiany nie zaleznie czy dales za niego 5,8 czy 15 tys. Moze ty masz kase na drozsze auta a inni nie.Duzo osob kupuje jak ty to mowisz "padla" i jezdzi nimi poprsotu nie robiac nic w nich.NP. poziej sa takie opinie ze hondy sie psuja itd.Nie obchodzi ich to ze np bierze olej itp bo sie poprostu na tym nie znaja i kasy zeby wsadzic w niego nie maja. A jak stanie sie jakas awaria to sprzedaja dalej troszke taniej jak kupili albo na czesci.Chyba zapomniales ze na forum sa tez osoby ktore np maja 18-19 lat koncza szkole dopiero i nie maja kasy a te 5 tys zarobili np w wakacje na jakiejs pracy. Wiec kupuja takie za 5 tys chociaz i takiego mozna znalesc cos fajnego.Fajne masz podejscie bo wydaje mi sie ze w kazdego trzeba cos wlozyc bo te auta juz maja swoje lata.Niektorym tez jest szkoda ladowac kase w tak stare auta bo wiedza ze nie zwroci im sie to w sprzedazy.Widze ze chcialbys zeby kazdy kupowal rexa za 10 tys i remontowal go tak jak robi to ssszaki czy jakos tak. Zbyt piekna bajka.

[ Dodano: 2008-01-27, 13:58 ]
Ja wlasnie szukam poprzez PW na forum auta.I napewno po kupniezrobie mu przeglad w ASO. Wymienie najpotrzebniesze rzeczy i bede smigal.

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2008-01-27, 15:00

crxonstreet twoje wypowiedzi są całkowicie sprzeczne

W jednym temacie piszesz
crxonstreet napisał(a):Naprawde jestescie tacy naiwni?Co wy byscie chcieli 3 tys i auto z przebiegem 120 tys.Prosze Was.

crxonstreet napisał(a):Tylko myslmy Panowie i Panie. Sami posiadacie takie auta i wiecie ile trzeba na dobry model przeznaczyc. Ja wiem ze Polacy sa tak nauczeniu zeby wszedzie zrobic przekret bo moze uda sie kupic za 3 tys dobre auto. Rozumiem ze auta w tym wieku zawsze bedzie cos do roboty ale ze wzgledu na Wasze doswiadczenie z CRX to powiniscie juz wiedziec ile trzeba na takie auto wydac zeby jezdzilo mam nadzieje ze nie kupuja CRXow za takie pieniadze ludzie ktorzy nie maja zamiaru w nie pakowac kasy bo sama cena mowi juz co to za auto.

a w drugim :

crxonstreet napisał(a):Chyba zapomniales ze na forum sa tez osoby ktore np maja 18-19 lat koncza szkole dopiero i nie maja kasy. Wiec kupuja takie za 5 tys chociaz i takiego mozna znalesc cos fajnego.

To w końcu można kupić coś fajnego za małe pieniądze czy nie ?

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 15:02

Niewiem co w tym sprzecznego??3 tys to mniej niz 5 tys. Ale napewno za 5 da rade kupic cos lepszego niz za 3 cos czym da sie jakos jezdzic. A ja to uwazam za stan dobry.I napewno zakupo auta za 5 tys liczy sie dlugim szukaniem zeby trafic dobra sztuke moze 2 szt na 50 sa takie za ta cene.Dla ciiebie cos fajnego to skora, vtec, stan ideal powiedzmy a dla chlopaka 18 latka cos fajnego to CRX bo nie ma tego na miescie jest to cos innego glosny buczy i fajnie jedzie.Nawet za 5 tys, a to ze nie ma tylnego nadkola bo rruda go zjadla to co innego to ze zawiecha puka i ma jakas zawieche z allegro ale jedzie i to jest fajne dla niego.
Ostatnio edytowano 2008-01-27, 15:05 przez crxonstreet, łącznie edytowano 1 raz

pirul
Moderator

przez pirul » 2008-01-27, 15:04

Atom1 ma racje i z kazdym autem jest tak samo, ja kupilem astre za 2700 :szok: a na koniec po niecalym roku jak juz byla PRAWIE taka jak chcialem wyszla mnie 17000 i ja sprzedalem :rotfl2: napiszecie "lepiej kupic tanio a pozniej powolutku sobie wszystko robic" powiem wam nie zdazycie bo wam sie sytuacja zmieni za rok-dwa lata i auto sprzedacie tracac na nim, przekonalem sie juz o tym dwukrotnie na wlasnej skorze, lepiej od razu dolozyc i kupic zdrowe auto, a jak nie ma skad - pozostaje cierpliwosc bo trupek was zje
Ostatnio edytowano 2008-01-27, 15:05 przez pirul, łącznie edytowano 1 raz
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2008-01-27, 15:05

między 3 a 5 tyś jest tylko 2 roznicy :)
Ostatnio edytowano 2008-01-27, 15:06 przez Dr_, łącznie edytowano 1 raz

Pawlo_j23
Forumowicz

przez Pawlo_j23 » 2008-01-27, 15:05

Dozbierałem troche kasy :] nie chce wydać wszystkiego na auto żeby miec potem na jakie naprawy wymiany itd. Co do np rdzy, lakieru nie ma problemu bo to sam zrobię. Nie chcę tylko żeby okazalo się że silnik będzie do remontu... ogólnie wiadomo że była bita (takie założenie na wstępie) więc z tym nie oczekuje cudów, nie chcę też auta z jakimiś badziewnymi progami, spojlerami czy tłumikami za 150 zł bo to i tak poszło by do kosza, zależy mi na serii bo wtedy sam sobie ją zrobie jak będę chciał. Zauważyłem że ludzie którzy wsadzą sobie do auta jakąś kierownice "sportową", nakładki na pedały za 50 zł i wsadzą na tył " lexusy" myślą że ich auto jest warte 2000 zł więcej a tak naprawdę są gorsze od tych za 5000zł... nie obrażam tu oczywiście forumowiczów którzy robią sobie swoje autka bo większość robi to z głową. Chodzi mi głownie o oferty które są na allegro... niektóre poprostu żenada :D na auto mogę przeznaczyć do 7500 zł bez opłat. Szukam jakiegoś kolo 6000 żeby można było w nim porobić.. tzn lakier, drobna blacharka itd...

Myślę że ludzie z forum nie chcą sprzedawać crxa bo to super furka:] teraz miałem unolota tzw dojazdówkę, zbierałem w między czasie kasę na crxa :] miałem na oku fajnego ale nie zdążyłem niestety..
Sprzedam ED9

atom1
Moderator

przez atom1 » 2008-01-27, 15:06

tak tak, jak kupisz to zaczniesz sie wypowiadac w temacie, teraz prosze nie rob zamieszania bo nie masz racji

auto za 8 tysi od forumowicza ktory dba bedzie wymagalo tylko podstawowych wymian rozrzad olej filtry dla wlasnego spokoju oraz jakas zbierznosc

w autach za 4-5 nie wiadomo co z silnikiem zawieszeniem blacharka rdza przeciekaniem elektryka i masa innych rzeczy
nie chce mi sie debatowac ja napisalem swoje zdanie jako ze mam juz 2ga honde i na bierzaco mam doczynienia z 2 innymi ktore serwisuje hahah:P dobra juz sie nie chwale

pozatym tez jestem studentem tez nie pracuje itp itd co nie oznacza ze mam kupic padlo z ktorego sie nie bede cieszyl!!

dam przyklad miesaic temu kolega kupil e36 coupe za 8200 z 94 roku wiec super okazja, ale co z tego jak od tego miesiaca ona jeszcze nei wyjechala od mechanikow

crxonstreet

przez crxonstreet » 2008-01-27, 15:08

Albo poczekac troche pojsc do roboty wziasc kredyt i kupic cos z lat 00-03 na kredyt.T o jest chyba najlepsze wyjscie.Tylko ze osoba w wieku 18-19 lat nie jest latwo dozbierac i kupic cos lepszego bo poprsotu nie ma jak.We wloszeh szeka mi opadla jak widzialem kolesia w moim wieku w bmw m3 e46 z 2005 roku. Tak samo u nas bez pracy nie bedziesz w stanie tak jak ty zrobic astre wpakowac w nia tyle kasy.A ja widze po sobie ze cezko bylo mi zebrac te 8 tys na crx ale teraz szukam za to jakiegos dobrego eda i wiem ze 3-4 miechy mi to zajmie

WIDIZSZ TY NIECHCESZ PADLA A INNY KUPI ZA 5 TYS I MYSLI ZE JEST SUPER.DOPOKI SIE NIE PRZEJEDZIE NP EGZEMPLARZEM TAKIM ZA 10 TYS.A I SIE NIE ZNA NA SILNIKU I NP PUKANIE CZY STUKI MU NIE PRZESZKADZAJ BO SZUKA TANIEGO AUTA DO ZABAWY.JA JZU MIALEM WCZESNIEJ AUTA I WIEM JAK TO JEST WIEC DLATEGO TEZ SIE WYPOWIADAM.I PROBUJE WAM WYTLUMACZYC ZE NIE KAZDY KUPUJE CRX Z MYSLA NA KILKA LAT TAK JAK WY, ZE BEDZIE SOBIE W WOLNYM CZASIE SIEDZIAL W GARAZIE I TO WYMIENI TU JAKAS GALKA SKUNK2, TU JAKIS NOWY LAKIER ITP.
Ostatnio edytowano 2008-01-27, 15:14 przez crxonstreet, łącznie edytowano 1 raz

atom1
Moderator

przez atom1 » 2008-01-27, 15:12

dlateo mozesz sobie kupic poloneza albo uno jako 1 auto i zbierac na crx nikt nie napisal ze 1 auto musi byc od razu tym o ktorym sie marzy

Pawlo_j23
Forumowicz

przez Pawlo_j23 » 2008-01-27, 15:13

Dr_ napisał(a):między 3 a 5 tyś jest tylko 2 roznicy :)

Zależy co chcesz mieć za tą kasę, ja nie szukam auta w którym nie ma nic do zrobienia i pachnie nowością bo jakbym czegoś takiego szukał pojechałbym na giełdę i kupił seiczaka albo coś w tym stylu, ja potrzebuje auta które ma moc i sportowy charakter. Może być pomalowany w ciapki ze światłami do wymiany, bez tłumika i z przeżartymi drzwiami bo włoże do niego tyle żeby był taki jakiego chcę. Nie oczekuję cudów a nie mam zamiaru wydać 9000 zł na auto które i tak jest stare jak cholera bo i tak napewno coś będzie do zrobienia jak chce się zrobić autko po swojemu... takie jest moje zdanie. Uważam że jeśli masz trochę cierpliwości i umiejętności to z auta za 4000 zł zrobisz lepszą furkę niż ta którą kto inny kupi za 7000 w "super stanie".
Sprzedam ED9

Następna strona