Też chciałem kupić to auto, ale ciagle miałem wrażenie że już gdzieś je widziałem...no i odnalzałem http://www.allegro.pl/item309026546_crx ... _vtec.html Jednym słowem, sp[rzedający oszust!!! Dzowniłem do niego i zaprzeczał rzeczom, które opisał w pierwszym ogłoszeniu, a opowiadał o jakiś bajkach co umieścił w drugim ogłoszeniu. Nawet szkoda mi było kasy na tel, żeby pożądnie go opierd..ć:)
"Dodam ze na wyposażeniu skora (fotel kierowcy do obszycia) i elektryka."
Na zdjeciu widać ze i z lewego gabka wychodzi- skoro dla spredawcy jest OK to ciekawe co z resztą opisu...
Ze zdjeć to lepiej wyglada ten czerwony za 6900 lub ten forum/viewtopic.php?t=22414
Rozmawiałem z tym człowiekiem z Bełchatowa i sprawa wydaje mi się dziwna. Auto jest na zagranicznych tablichach (opłaty zrobione). Aczkolwiek opłat dokonywał nie obecny właściciel tylko jakis inny, od którego została zakupiona. Jednym słowem od jakiegoś czasu EE8 jeżdzi po Polsce bez przerejestrowania i co lepsze miała już dwóch właścieli:) Jak dla mnie dziwna sprawa i odpuściłem sobie:) Ja nie znam się na sprawach rejestracyjnych ale chyba nie można tak sprzdawać auta nie rejestrując go w Polsce?.Bądź co bądź jakby był dobry to nie zmieniałby tak szybko tylu właścieli:)