del sol
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

nish
Forumowicz

del sol

przez nish » 2008-06-29, 23:12

witam,
jestem nowy na forum, chciałbym stać się właścicielem del solki.
moją uwagę przykuło to ogłoszenie.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5565540

chciałbym ogólnie dowiedzieć się co o nim sadzicie.

zauważyłem, ze jego tylne światła są całe czerwone jak by były z amerykańskiej wersji, ale mogę sie mylić.

czy normalne są czerwone paski na fotelach przy czarnym lakierze?

no i naklejki DOHC (ale to chyba najmniej wazne ;) )

z góry dzięki za wszystkie informacje

pirul
Moderator

przez pirul » 2008-06-29, 23:51

witamy na forum :) jedyne co po tych zdjeciach widac to to, ze autko bylo malowane, wiec go trzeba dobrze obejrzec, tylne lampy są psiknięte czerwonym sprayem, przez tą naklejkę na przednim zderzaku nie widać, czy są otworki po znaczku czy był lepiony, tylko gdzie to dohc, chyba jak druga taka obok stanie ;) jechać oglądać chyba, że ktoś ma blisko i podskoczy lub już ją widział ale jak jest warta grzechu to zanim ktoś tutaj coś konkretnego napisze już jej nie będzie

nie chcę się za bardzo po zdjęciach wypowiadać ale lewy przedni kierunkowskaz ma zbyt dużą szparę między zderzakiem więc są szanse, że była klepa z tamtej strony choć równie dobrze może mieć pęknięte mocowanie i tyle, trzeba jechać i nie napalać się tylko szukać, szukać w niej wszystkiego, co złe :)
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

berdi
Forumowicz

przez berdi » 2008-06-30, 00:12

z tą lampą to ewidentnie widac ze cos jest nie tak, i jak na rocznik to cena troszke podejrzana jak na komis, ale jezeli jest mozliwosc sprawdzenia to chyba warto . takie moje zdanie i powodzenia bo równiez szukam del solki ,jak bym mieszkał blizej to sam bym ją juz dawno sprawdził , lecz na razie brak czasu :(