wiem ze zajechana, ale buda wyglada ok moze kto ja zna albo moze obejrzec?
i jescze jedna, koles straszie zcena leci czyzby cos nie tak?jak ktos mzoe lub widzial to wiecie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5727471
ogólnie tragedii nie ma środek ładny i nie zniszczony jak dla mnie ogólny stan co najwyżej dobry - blacha dość mocno zgnita i to jest jej największy minus. Prowadzi się dobrze jedzie prosto nie ściąga hamuje ok.
dymek1988 napisał(a):wrobellos, bialej ?tej z niemiec? odpusc sobie cytat:
Byłem oglądać warta najwyżej 2500-2800PLN jest strasznie zgnita i była lakierowana miejscami razem z uszczelkami
Jakbyś miał pytania to odpowiem na wszystkie silnik - tragedii nie ma dymi od 6000RPM ale zarzygany cały olejem umyty na sztukę pokrywa opierdolona siliconemogólnie tragedii nie ma środek ładny i nie zniszczony jak dla mnie ogólny stan co najwyżej dobry - blacha dość mocno zgnita i to jest jej największy minus. Prowadzi się dobrze jedzie prosto nie ściąga hamuje ok.
takie cos otrzymalem bo bylem tez ciekawy budy
lepiej poszukaj jesli chodzi ci obude bo jezdzic to mozna w kolko lbo niech porobi bardzo dokladne zdjecia wszystkiego ja raz pojechalem z virusem i jakies nieporozumienie jedno wielkie ten smaochodzik 

bo mam swoja po dzwonie z silnikiem jak cukiereczek, i wiele innych czesci tez da sie zniej wyjac, chodzi mi o bude najlepiej czerwona i przedliftowa, ale o takie ciezko...wiec kazda propozycja jest mile widziana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość