najpierw to autko bylo za 12 tys zl i zostalo sprzedane w przeciagu godziny od wystawienia na allegro, moj kolega chcial kupic nie zdarzyl
teraz ten kto to kupl sprzedawal juz za 16 a teraz za 13
Dzafi a więc obejżalem ją wmiarę dokładnie jak na późną porę i oto moje spostrzeżenia:
- słychać klepanie zaworów , zalecana regulacja ( standard :] )
- Blacharka do małych poprawek , nadkola lekko rdzewieją ( standard ;] ) , na szyberdachu od góry minimalne burchelki , tak z 3-4 mm , korozja niewielka wokół wlewu paliwa , anteny . Podobno po małej obcierce tylniego lewego błotnika,( minimalna róznica w kolorze , malowane tylko miejsce obcierki.
Tylni zderzak z lewej strony niezbyt spasowany ,( większa szpara między światłem a zderzakiem)
Od spodu szyber w stanie nawet niezłym , delikatna korozja po brzegach ( standard ;] ) generalnie szyber ładniejszy od mojego w środku
-Swożenie wachacza górnego podobno do wymiany.
-z przodu spręzyny od ed9 , własciciel tylko takie znalazł więc przód leży troche niżej.
-Tarcze przednie biją powyzej 100km/h przy hamowaniu (standard ;] )
-oleju pali okolo 100ml na 3000km ( chyba nie zapamiętałem dokładnie , może właściciel mnie poprawi bo jest na forum ponoć)
-tylnia szybka , ta ze znaczkiem hondy , zbita , tzn jeszcze jest ale cała popękana ,zalecana "szybka" wymiana -Tylnia półka cała :oczy:
-Siłowniki klapy sprawne , :oczy: choć nie trzymają chyba aż tak mocno jak powinny ( nie mam porównania moje nie trzymają wogóle )
Wydech wyminiany jakoś nie za dawno
-lewe światło przednie zaparowane odrobine.
-Silnik delikatnie się poci pod głowica ( standard chyba ;] )
-Siedzenia w niezbyt dobrym stanie ale widziałem już sporo gorsze, więc bez tragedi , troche poprzecierane , małe rozdarcia)
Tylna kanapa stan super.
-podobno woda nie dostaje się do środka
-wloty z maski da się odkleić , nie są na wylot.
-w srodku pare elementów pomalowanych na czerwono.
-skrzynia podobno działa ok , ( ja nim nie jechałem , co poniektórzy wiedzą dlaczego )
-Fegli oryginale alu
-czerwone nakładki na pedały
-generalnie był chyba malowany na co wskazują miejscami zamalowane uszczelki (minimalnie)
Własciciel wygladał na takiego co kitu nie wciska, to on powiedział o zawieszeniu , swożniach , tarczach i wytykał usterki razem ze mną .
Tyle odemnie , decyzja należy do Ciebie.
Fotki może uda sie wrzucić jutro ale nie obiecuje . Z racji późnej pory są kiepskie jakosciowo bo musiałem dopalać lampą. Ale pare szczegółow można na nich chyba dojżeć.
dziś klubowicz /jak sądzę/ z Białołęki robił dodatkowe zdjęcia, więc pewnie zainteresowani dowiedzą się więcej.
już wyjaśniam cenę: w początkowej auto miało posiadać nowy lakier, jednak z uwagi na to iż pozostał bez zmian, cena spadła.
natomiast jeśli chodzi o decyzję sprzedaży: niestety mamy dwa auta - jedno z nich chcemy sprzedać /po zakupie crx daliśmy ogłoszenia na to drugie - jednak jest to cabrio i o amatora ciężko.../. tak więc teraz w ogłoszeniach ukazują się oba...
Powiedzmy sobie szczerze , zdjecia pokazuja tylko jego wady wiec trudno budowac obraz samochodu patrzac na zdjecia ktore pokazuja tylko minusy.
Powiedz za ile go kupiles bo bardzo mnie to zastanawia. I jak ma sie sprawa z tylna szyba np. Czy właściciel wymieniał coś od czasu kiedy ja ja ogladałem?
Trochę trzeba w nim porobic - wiadomo, jak w każdym,szczególnie zawieszenie, silnik zyleta - wczoraj miezylismy kompresję, chodzi ładnie, mało pali... A o cenie nie moge mówic bo nie ja jestem właścicielem...
A szyba nie była wymieniona...
Pozdro