tomek112 napisał(a):z tego co widze na tym zdjeciu z licznikiem to bylo grzebane czyli cofany byl przebieg
tomek112 napisał(a):z tego co widze na tym zdjeciu z licznikiem to bylo grzebane czyli cofany byl przebieg i jezeli dobrze sie przyjzysz na ranty maski to sa nie rowne i podobnie jest z tylu to samo czyli wedlog mnie auto bylo bite a co z silnikiem to nie wiem bo nie widzialem tego auta ale niech twoj kolega uwaza na takich oszustow
Rybcia180 napisał(a):siema kolega chce kupic autko i zastnawia sie nad tym wozem http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7698170 ale ma male wahania bo zostala juz drugi raz wystawiona.. czy moze ktos ogladal lub wie cos na temat tego autka jesli tak prosze o info pozdrawiam:)
po drugie to ze auto jest drugi raz wystawione nie znaczy ze cos z nim nie tak. Teraz ciezko wlasnie sprzedac auto, bo kazdy ma magistra i potrafi stan techniczny po fotach ocenic
Tylko naprawde rodzyny (rzadkie auta) schodza w pare godzin. Ja na twoim miejscu probowalbym szukac info na jakis forum warszawa. Auto jest troche "porobione " co moze znaczyc ze mlody czlowiek go posiada a takze moze uczestniczyc czynnie w jakims klubie hondy itp.MrS napisał(a):nie rowno sa liczby co tez moze o tym swiadczyc
Ja po siedmiu latach sprzedałem auto z przebiegiem 45tys. no i miało nierówno cyferki na liczniku, solką przez trzy lata zrobiłem 7tys. więc to znacząco wpływa na średnią, ale pewnie wyjątek potwierdza regułę, łorewer

MrS napisał(a):haha...dobre. Licznik z racji wieku wiadomo ze krecony byl, do tego nie rowno sa liczby co tez moze o tym swiadczyc. Ale z tymi rantami i ze bite to przesadziles. Przeciez nawet przedszkolak zobaczy ze maska jak i klapa nie sa oryginalne czyt. bad lock i wygladzanie tylu. Wiec sprobuj odkrecic maske w nowym aucie i pozniej sprobuj ja tak samo idealnie spasowac

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość