byloby fajnie gdyby znalazl sie ktos kto mogłby mi przyblizyc cos wiecej o tej H moze warta jest jednak jakiegos zainteresowania. Z gróry dzieki za wszelkie info
Pozdrawiam...
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80242289
byloby fajnie gdyby znalazl sie ktos kto mogłby mi przyblizyc cos wiecej o tej H moze warta jest jednak jakiegos zainteresowania. Z gróry dzieki za wszelkie info
na zyczenie

mariusz123 napisał(a):ludzie co wy piszecie???ja byle zobaczyc to cos???wiec z moich i kolegi [jimmy]ustalen wynika....wyglada na ed9 z przodem ee8,przod ma porostu przespawany caly z zawieszeniem i chamulcami,maska,lampy zawiecha chamulce,ma ee8 ale sciana gdzie sa nr to ed9,po numerach tak stwierdzilismy,srodek....deska z ed9 licznik ee8,boki dzwi ee8 siedzenia [niepamietam dokl]ale chyba ed9,i tak co pamietam to wszystko.chyba????stan samochodu wyglada jagby byl po niezlej bombie,ale chyba tak zle niejest poprostu przy skladaniu zle poskladano i tetam [brutalnie sie kochać],z dolu wszystko na oko prozte zadnych wgniecen i tym podobne,nie widac ze byul naciagany czy cos tam.ale dobry blachaz wszystko zrobi.silnik hehehe,po dlurzszej jezdzie napewno vtec nie wlacza sie,silnik chodzi nawet rowno nic nie trzaska.suchy,nic nie cieknie.i mto by bylo na tyle nie polecam jak ktos chce kupic i jezdzic,troche pogrzebac i szloby cos z tego auta zrobic????to by bylo chyba wszystko,gdzies na forum byl wczesniejszy moj opis tego auta,a i jeszcze jedno,to jest samochod z kradziezy,postal rok na policyjnym parkingu i gosc go kupil w licytacji,ale juz jest wszystko z papierami wporzadku.a i jeszcze to ze piszecie ze klapa lampki tyl zderzak od ee8 to niewiem bo niewiem jaka jest roznica ed9 a ee8 w dalszej czesci[czyli tyl].moze to jest ee8 z przeszczepem numerow z ed9,ale srodek znaczy deska rozdzielcza jest z ed9 chyba ze zmienil ta czesc co leci wzluz szyby znaczy to co niby welurowe wyglada[jakos tak ale wjecie o czym gadam]]a w ee8 tez chyba jest skura.
juz wiadomo czemu on tak dlugo sie sprzedaje hehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość