Del sol Tomaszów lubelski
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Szymon 913
Forumowicz

Del sol Tomaszów lubelski

przez Szymon 913 » 2011-03-09, 23:32

http://otomoto.pl/honda-crx-delsol-C17799026.html
Dzis miałem okazje obejrzeć.
Blacharsko tragedia wygląda jak po gradobiciu albo jeszcze gorzej, maska pogięta doły z lewej strony widac już na zdjęciu dach zdołowany. Przedni zderzak i prawy błotnik malowany (kiepsko), tylna klapa malowana tez kiepsko, obydwa tylne błotniki zparchane i zaciapane jakimś gównem. Ogólnie auto zdołkowane całe, niesmaczne. Tylny zderzak ledwo wisi, w środku prawy boczek porwany i ulepiony klejem, fotel przepalony kiepem. Dalej nie zdążyłem obejrzeć bo pan właściciel, który od samego początku chamski i bezczelny do granic możliwości powiedział: "wyp....ać z mojego podwórka bo jak wam szyby wyj..bie to nie zdążycie z miasta wyjechać". Darujcie sobie chyba, że przez telefon ustalicie cene na 4tyś. bo tyle jest warty, choć nie wiem czy silnik coś wart bo nie chciał odpalić.

Cień696
Forumowicz

przez Cień696 » 2011-03-10, 00:13

pewno handlarzyna jakis i sie zbulwersowal , ale mimo to jesli napisal ze pojazd bdb to jego trzeba byloz jeb.c a nie on was ...
ale dobrze ze dajesz takie info
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj ;)
784-933-899

pirul
Moderator

przez pirul » 2011-03-10, 00:19

No to ładnie, blacha i wnętrze do remontu generalnego, niewiadomo co z motorem i zawieszeniem, a auto wystawione za dychę i do opłat hahaha no ale ma alufelgi :razz:
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

DamianHonda
Forumowicz

przez DamianHonda » 2011-03-10, 06:48

Szymon 913, Co ty pier....lisz? Oglądałem to auto i to co napisales ni jak ma sie z prawdą. Judynie lewe tylne nadkole jest zrobione jakims domowym sposobem i to widac, a prawe nawet nie ruszane. Tak sie sklada ze ogladalem to auto dla jednego koleszki, takze zastanów sie najpierw skad jestes a potem wypisuj durnoty! Nie słuchajcie tego głupka. I nie dziwie sie koleszce sam bym ci kazał wyp... jakby mi taki kupiec przyjechał.

Szymon 913
Forumowicz

przez Szymon 913 » 2011-03-10, 09:30

Szymon 913, Co ty pier....lisz? Oglądałem to auto i to co napisales ni jak ma sie z prawdą. Judynie lewe tylne nadkole jest zrobione jakims domowym sposobem i to widac, a prawe nawet nie ruszane. Tak sie sklada ze ogladalem to auto dla jednego koleszki, takze zastanów sie najpierw skad jestes a potem wypisuj durnoty! Nie słuchajcie tego głupka. I nie dziwie sie koleszce sam bym ci kazał wyp... jakby mi taki kupiec przyjechał.

Proszę Cie Damian nie obrażaj mnie bo nie byłem tam sam i kto inny może Ci to potwierdzić, mierzyliśmy go czujnikami lakieru, chociaż gołym okiem widać, że oryginalne emblematy delsol na błotnikach i na tylnej klapie były chamsko oklejone. Ja nie mówię że samochód to trup ale na pewno nie jest wart tych pieniędzy, które chcę ten gość, ja bym dał 3 tyś. A może ten pan to twój znajomy i tak go bronisz.
Skoro taki piękny to dlaczego twój znajomy go nie kupił? Chciałbym tylko uprzedzić was, żebyście nie zrobili tysiąc kilometrów pod granice i wierzyli co ten pan opowiada przez telefon.
Dzwoniłem do niego dwa dni wcześniej i prosiłem, żeby przygotował auto zajechaliśmy na miejsce i samochód był usrany po pachy, jak spytałem czego taki brudny to pan powiedział żebym se umył. Wierzcie komu chcecie ja nie biorę tego wozu, odpuszczam a jak Damian jesteś chętny to zabieraj go bo okazja nie czeka.

Nie słuchajcie tego głupka

"Poznasz głupiego po czynach jego". :rotfl:
ps. A może to ty go sprzedajesz. :rotfl:

DamianHonda
Forumowicz

przez DamianHonda » 2011-03-10, 12:13

Za tego głupka przepraszam, ale zdania na temat auta nie zmieniam.

Ps: Ponad 2 tys kosztuje zdrowy swap, a ty bys dal 3 tys za takie auto? :rotfl2:

Raz juz napisalem, że oglądałem to auto, to chyba dyskwalfikuje mnie z postaci wlasciciela tego auta? Twoj opis nie jest w zaden sposob obiektywny, bardziej jako nagonka, takze pozwolilem sobie wtrącić swoje zdanie na ten temat.

Zycze powodzenia w szukaniu 15 letniego auta za 10tys. niebitego, niemalowanego, nie wymagającego żadnego wkladu finansowego. Szczególnie del sola. Jest takich pełno na allegro :rotfl2:

Dziekuje za uwage i pozdrawiam. :D

Szymon 913
Forumowicz

przez Szymon 913 » 2011-03-12, 09:00

DamianHonda napisał(a):Zycze powodzenia w szukaniu 15 letniego auta za 10tys. niebitego, niemalowanego, nie wymagającego żadnego wkladu finansowego. Szczególnie del sola. Jest takich pełno na allegro :rotfl2:

Mam delsola z 95r. i wiem jak powinien wyglądać samochód z tych lat i ile powinien być warty. Czy uważasz, że maska pogięta jakby ktoś po niej biegał, na dachu doły jak po młotku i każdy element do poprawki , to według ciebie to dobry stan :poklony:
Jedźcie przekonajcie się, że gradobicie wyrządziło by mniejsze szkody na tym aucie.
Jeżeli samochód służy ci do tłuczenia się to ok, mi do czego innego.

[ Dodano: 2011-09-12, 11:11 ]
Minęło pół roku.
http://otomoto.pl/honda-crx-delsol-limi ... 05676.html