Za 1000zł dostajesz całą resztę rexa (lub mniej jak wynika z powyższych postów) ;] Jak na moje oferta jest ok nawet jeśli nie ma w nim drzwi w ogóle 

pozdro
pepies napisał(a):(...)albo za 3,5k sprawne, bez rdzy i w tym kolorze...

pepies napisał(a):Uważam, że za 1500zł w zaprawkach + zrobieniu panewki bez problemu się zmieścisz.
- skorodowane drzwi prawe i lewe, ( w drzwiach kierowcy jest dziura)
- skorodowany szyberdach
- skorodowany tylne nakole pasażer
- skorodowane okolice wlewu paliwa
- wgnieciony prawy jak i lewy błotnik (przód)
- wgnieciona maska
- źle spasowany zderzak tył, który zresztą jest połamany przy wydechu
Mówisz, że auto za 3500 nie będzie miało rdzy, robiąc zaprawki
Po tym, co wyżej jest napisane, to musisz robić generalny remont blacharki + malowanie, żeby to jakoś wyglądało, a wtedy sama blacharka + malowanie całego auta wyniesie ponad 2x więcej, niż całe auto kosztuje. Dolicz sobie do tego jeszcze remont silnika i zobaczysz ile faktycznie trzeba będzie dopłacić, żeby ten samochód był bez rdzy i zdatny do jazdy. Ciekawe co z podwoziem, hamulcami, zawieszeniem itd itd.
res napisał(a):http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=58978
Byłem oglądałem no i:
- skorodowany szyberdach
- wgnieciona maska
- pęknięta tylna lampa (pasażer)
- w środku porwana tylne oparcie kanapy
- fotel kierowcy także nie jest w idealnym stanie
- w konsoli środkowej ktoś wyrywał radio no i uszkodził plastik.(ale to jest w miarę nie widoczne jak złoży się radio)
- całość w różnych miejscach porysowana
Dodam, że to są spostrzeżenia dokonane w parę chwil. Bo nie było co się przyglądać bliżej.
Mimo zapewniania mnie przez smsy przez właściciela, że auto jest w dobrym stanie i jak przyjadę to na pewno się nie rozczaruje muszę stwierdzić, że się rozczarowałem. Straciłem czas i kasę, na szczęście miałem w miarę blisko.
Drogi sprzedający chociaż na forum mógłbyś być uczciwy i od razu powiedzieć co jest nie tak z autem.
res napisał(a):http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=58978
Byłem oglądałem no i:
- skorodowany szyberdach
- wgnieciona maska
- pęknięta tylna lampa (pasażer)
- w środku porwana tylne oparcie kanapy
- fotel kierowcy także nie jest w idealnym stanie
- w konsoli środkowej ktoś wyrywał radio no i uszkodził plastik.(ale to jest w miarę nie widoczne jak złoży się radio)
- całość w różnych miejscach porysowana
Dodam, że to są spostrzeżenia dokonane w parę chwil. Bo nie było co się przyglądać bliżej.
Mimo zapewniania mnie przez smsy przez właściciela, że auto jest w dobrym stanie i jak przyjadę to na pewno się nie rozczaruje muszę stwierdzić, że się rozczarowałem. Straciłem czas i kasę, na szczęście miałem w miarę blisko.
Drogi sprzedający chociaż na forum mógłbyś być uczciwy i od razu powiedzieć co jest nie tak z autem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość