witam.
piszę to, nie po to, żeby się wyżalić, lecz dla informacji, która może się przydać
chciałem przestrzec ewentualnych kupców przed użytkownikiem allegro darekas ( http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85916790 ). popnieważ jego laminaty sa najgorszej jakości jakie kiedykolwiek widziałem. Fakt są grube (przez co cholernie cięzkie) ale dokładność odlewu a raczej niedokładność powoduje że od 3 tygodni siedze w garażu, tne , podgrzewam że chociaż troszkę spasowało. oprócz tego powierzchnia jest pełna bąbli i ubytków, poprostu jest tak dużo pracy jakbym dopasowywał z zupełnie innego auta.
dla porównania zamówiłem tez zderzak taki jak ma np. rafałcrx (od rebel s) i mimo że laminacik jest delikatny to jednak w porównaniu z tym co juz miałem to jest niebo a ziemia!
a więc jesli chcecie kupić coś co będzie warte tych kilkuset złotych dajcie spokój z użytkownikiem darekas, chociazby dlatego że jak napisałem mu maila czy jest możliwość wymiany na lepiej odlany laminat (na mój koszt) nawet nie raczył odpowiedzieć)
pozdro i życze mniej nerwów w wspaniałych zakupach przez internet:)
ale może nie bedzie tak źle, poprostu znudził mi się już wygląd mojej furmanki.