Czarny rex z allegro
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

pasta725
Forumowicz

Czarny rex z allegro

przez pasta725 » 2012-11-17, 13:51

Ktoś coś słyszał?
Wygląda całkiem ok.
Ale czy to aby na pewno ori lakier?
Jedyne co widzę na nie to dolot ciepłego powietrza. :D

http://allegro.pl/honda-crx-jedyny-taki ... 05189.html

koniu
Forumowicz

przez koniu » 2012-11-17, 14:04

Wygląda pięknie, co tu dużo mówić. Pewnie warto się nad tym autem zastanowić, ale zalecam ostrożność bo to chyba auto od handlarza. Kilka razy pojawiały się crxy na allegro ze Stargardu Szczecińskiego z takimi samym zdjęciami ( robionymi w tym samym miejscu ), wiec pewnie to auto jest od tej samej osoby.
Może specjalizuje się w crxach... nie wiem ;)

kirek55
Forumowicz

przez kirek55 » 2012-11-17, 15:13

Ten jest ze Starogardu Gdańskiego jak widać ;)

newuser
Forumowicz

przez newuser » 2012-11-17, 15:35

Wygląda tak ładnie że aż trochę ZA ładnie moim zdaniem... Najlepiej jakby obejrzał ktoś kto ma blisko i się zna, bo albo to jest perełka za małą kasę, albo ładnie wyglądająca mina :nieok: i ja niestety obstawiam na to drugie bo podejrzewam że w takim stanie poszedł by za łade parę tysi euro...
No ABS, no ESP - PURE DRIVE

Resztka rzeczy po Civie 4!

rurka8
Forumowicz

przez rurka8 » 2012-11-17, 15:43

Ten Crx był niedawno na allegro za 5200.
Bardzo szybko aukcja została zakończona.
Sprzedawał też ktoś na północy.
Handlarz capnął, wypicował, zdjęcia w dużej rozdzielczości i jeb - 8900 zł.

Ps. Prawdopodobnie mam go w zakładkach w domu, tę poprzednią aukcję ( teraz piszę z pracy)

pirul
Moderator

przez pirul » 2012-11-17, 15:50

UWAGA NA TEGO TYPA :) To jest handlarz ze Starogardu, kupiłem od niego mojego ITRa, pamiętam nicka i nawet zdjęcia robione w tym samym miejscu :)

Obrazek

Przez telefon zapewniał, że auto igła, a na miejscu się nogami nakrywał jak go opierdalałem i oczy robił skąd ja to wszystko wiem, ostatecznie 4 tysiące opuścił, miała być bajka, a z takich główniejszych rzeczy to wszystkie 4 felgi krzywe, całą drogę znad morza do małopolski waliło mi kierownicą, auto ściągało w lewo przy rozpędzaniu, nie powiedział, że była cała lakierowana, na przednim zderzaku cały lakier spękany i zapaćkane pastą żeby nie było widać, płyn chłodzący ze zbiorniczka pryskał bo spadła rurka i nie miał się jak zassać jak silnik stygł, a oni myśleli, że to uszczelka pod głowicą, na aucie było tyle nabłyszczaczy i innych gówien, że ślady palców zostawały jak się dotknęło czegokolwiek. Dopiero w domu to auto doprowadzałem do normalnego stanu. Problem polegał na tym, że to był w tym czasie jedyny ITR do sprzedania ogłoszony w necie w kraju, więc nie miałem specjalnego wyboru... Na szczęście nie miał go długo więc udało się samochód uratować. Tak, że nie napalać się bo to prawdopodobnie rex jak każdy inny tylko odpicowany do sprzedania. Podjechać obejrzeć można ale na stacje diagnostyczne nie liczcie bo to wszystko jedna szajka, gdzie nie pojedziesz to mają kumpli więc jak sami nie wyczaicie to wam niczego w aucie nie znajdą ;)
Ostatnio edytowano 2012-11-17, 15:57 przez pirul, łącznie edytowano 2 razy
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-11-17, 15:52

Mam stycznosc z handlarzami. I forumowicz jest zawsze zle wystawil ostatnio corvette za 80tys bo na ilosciowke leci bo tak mu sie oplaca i przez miesiac nikt nie kupil potem powiedzialem mu aby wywalil drozej bo jak za cala c5 to za malo, wystawil za 135tys i poleciala w 3dni. Wiec ceny nie polenizujcie tylko sprawdzajcie bo okaze sie ze za miesiac ten reks bedzie za 15tysi :)
Za malo bo zle
Za drogo tez zle heheh
Obrazek

pasta725
Forumowicz

przez pasta725 » 2012-11-17, 16:10

pirul napisał(a):UWAGA NA TEGO TYPA :) To jest handlarz ze Starogardu, kupiłem od niego mojego ITRa, pamiętam nicka i nawet zdjęcia robione w tym samym miejscu :)

[url=http://imageshack.us/a/img10/7947/7206509772.jpg]Obrazek[/URL]

Przez telefon zapewniał, że auto igła, a na miejscu się nogami nakrywał jak go opierdalałem i oczy robił skąd ja to wszystko wiem, ostatecznie 4 tysiące opuścił, miała być bajka, a z takich główniejszych rzeczy to wszystkie 4 felgi krzywe, całą drogę znad morza do małopolski waliło mi kierownicą, auto ściągało w lewo przy rozpędzaniu, nie powiedział, że była cała lakierowana, na przednim zderzaku cały lakier spękany i zapaćkane pastą żeby nie było widać, płyn chłodzący ze zbiorniczka pryskał bo spadła rurka i nie miał się jak zassać jak silnik stygł, a oni myśleli, że to uszczelka pod głowicą, na aucie było tyle nabłyszczaczy i innych gówien, że ślady palców zostawały jak się dotknęło czegokolwiek. Dopiero w domu to auto doprowadzałem do normalnego stanu. Problem polegał na tym, że to był w tym czasie jedyny ITR do sprzedania ogłoszony w necie w kraju, więc nie miałem specjalnego wyboru... Na szczęście nie miał go długo więc udało się samochód uratować. Tak, że nie napalać się bo to prawdopodobnie rex jak każdy inny tylko odpicowany do sprzedania. Podjechać obejrzeć można ale na stacje diagnostyczne nie liczcie bo to wszystko jedna szajka, gdzie nie pojedziesz to mają kumpli więc jak sami nie wyczaicie to wam niczego w aucie nie znajdą ;)

Dzięki za info.
Pewnie rex też cały malowany.

koniu
Forumowicz

przez koniu » 2012-11-17, 16:17

pirul napisał(a):UWAGA NA TEGO TYPA :) To jest handlarz ze Starogardu, kupiłem od niego mojego ITRa, pamiętam nicka i nawet zdjęcia robione w tym samym miejscu :)
)

A więc jednak...dobrze pamiętałem :). W ofercie miał też kiedyś kilka ee8 ( czarne i turkusowe )

MaciusCrx
Forumowicz

przez MaciusCrx » 2012-11-17, 16:23

co za problem zadzwonic i zapytac typa ile posiada te auto i bedzie wsio wiadome ;]
Reanimacja starego ED9
http://pl.youtube.com/watch?v=ILJU89__-cw .... www.ms-auto.pl <<<wulkanizacja polerowanie sprzatanie aut lakiernictwo blacharstwo mechanika

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2012-11-17, 16:30

ja nie rozumiem tego gadania.. ladnie wyglada to trzeba jechac i sprawdzic osobiscie a nie polegac na opiniach... po prostu parodia... Handlarz to tamto to i to to to a wiec reks chyba tez nie ok itd bla bla bla... po prostu moze sie okazac ze faktycznie jest okazja wyrwac fajnego reksa, ale forum powie nie i reksa kupi ktos z DE itd.
Obrazek

Piter1690
Forumowicz

przez Piter1690 » 2012-11-17, 17:22

M!R@S, może i masz racje w jakimś stopniu, ale wyobrażasz sobie np. jechać przez całą polske zobaczyć tego reksa, a tu się okaże że te zdjęcia to chyba nie tego auta? :zaskoczony: ja sam nie tak dawno się o tym przekonałem a jedynym pocieszeniem było to że do typa miałem 50km a nie pareset km ... nie ma reguły czy handlarz czy forumowicz (nieliczne przypadki) a wyżyjesz sie na nim to cię h*j poda i się będzie cieszył że zarobi jeszcze na tobie a auto może sprzeda jakiemuś lamusowi. . .

michal_105
Forumowicz

przez michal_105 » 2012-11-17, 18:16

albo zbieg okolicznośc albo gość chce zarobić na nim nieźle, ponieważ jak szukałem hondy z 2 miesiące temu to stał identyczny za 5000zł do sprzedania z okolic elbląga i nie był idealny a wyglądał identycznie. Nie mogłem się do gościa dodzwonić bo sam nim byłem zainteresowany.Poza tym ja nie wierze w samochody w stanie idealnym z takiego rocznika. Co z tego ,że mój del sol nie był w złym stanie jak już wsadziłem w niego 2 wartość auta i trzeba mieć to na uwadze. Pozdrawiam

ppiotrek
Forumowicz

Samochód: M Power

przez ppiotrek » 2012-11-17, 18:29

CRX wygląda całkiem dobrze na zdjęciach. Nadkola jednak jakoś wyglądają jakby były robione...

Kurde przypomina mi moją :cry:
Mój były CRX http://honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=54008&p=500719

oskarr17
Forumowicz

przez oskarr17 » 2012-11-17, 18:38

michal_105 napisał(a):albo zbieg okolicznośc albo gość chce zarobić na nim nieźle, ponieważ jak szukałem hondy z 2 miesiące temu to stał identyczny za 5000zł do sprzedania z okolic elbląga i nie był idealny a wyglądał identycznie. Nie mogłem się do gościa dodzwonić bo sam nim byłem zainteresowany.Poza tym ja nie wierze w samochody w stanie idealnym z takiego rocznika. Co z tego ,że mój del sol nie był w złym stanie jak już wsadziłem w niego 2 wartość auta i trzeba mieć to na uwadze. Pozdrawiam

Nie dziw się jak pewnie kupiłeś solke za 7.000zł. Ja zapłaciłem 2 razy tyle i nic nie dokładałem do mechaniki, jedynie moje widzimisie ;)

Następna strona