Hej
Tak na szybko, znam solkę i nawet przez chwilę myślałem ją kupić, ale jednak kupiłem d serię w gazie, bo ekonomiczny aspekt mi się włączył Ma ją mój kumpel fan marki CRX
Wszystko co mówi jest prawdą, zadzwoń powiedz, że dzwonisz ode mnie i naprawdę Ci wszystko opisze tak jak należy.
Cena moim zdaniem jest dobra w stosunku do autka, nie było nigdy walone itd. Silnik ma nalatane tyle co w ogłoszeniu, bo auto naprawdę większość czasu stało. Poprzedniego właściciela też znam, bo to starzy Hondziarze jeszcze ze starego klubu CRX.
Dzieki Jego wiadomosci juz znam(wszystko co napisales opowiedzial mi 2dni temu), myslalem ze jeszcze czegos dodatkowego sie dowiem. Jestem zainteresowany jej kupnem i każda wiadomość sie przyda.
Ktoś jeszcze miał styczność z ta solka ?
nie kupilem, jestem zawiedziony.. mialo byc wszystko supercacy a okazalo sie zupelnie inczej: wszechobecna rdza, wokol calej przedniej szyby( jakby woda byla w slupkach),szyba popekana w 2czy3 miejscach, nie mowiac o tylnych nadkolach, pomalowana byla okropnie, brak plynu chlodzacego(ciekawe czemu?), dziwne odglosy silnika co kilka sekund(moze wtryski lub zawory ale nie wydaje mi sie), zderzaki popekane.. nawet nie chcialem sie nia przejechac.. poprostu szkoda czasu i paliwa (ponad 700km)
Dzis bylem ogladac inna z Ustronia(wisi na tablicy), takze lipa, na zdjeciach super, a blotniki tyl pomalowane jakby barankiem(nawet wneki drzwi nie chcialo im sie rozbierac tylko prysniete jak lecialo), progi tak nieudolnie pospawane ze musieli wyciac kawalek plastikowego, bok od kierowcy po uderzeniu(nie naprawione) pokrywa zaworow przykrecona na szpilce z nakretka, 'zaslepki' po dlugich na odpadnieciu itd itd..
Z solkami cieżki temat trzeba byc wytrwałym,ja swojej szukałem pół roku,ale zakładałem juz z góry,że takie rzeczy jak nadkola i progi bede musiał ogarnąc na dzien dobry.Tak jak mówisz wiekszosc to takie padaki,ze przechodzi nawet ochota na jazde próbna,ale zycze cierpliwosci i wytrwałosci w poszukiwaniu zdrowego okazu.
No niestety.Już ze 3-4 lata temu jak szukałem to była lipa a teraz te auta niestety nie są młodsze. Proponuję zwiększyć budżet jak jesteś taki wybredny bo okazje nie idą w parze ze słowem del sol a już tym bardziej VTi. Jak obserwuję rynek to ceny tych aut zatrzymały się już jakieś 4-5 lat temu i raczej tu się już nic nie zmieni bo coraz mniej fajnych sztuk.
Wszystkie Sole na allegro to straszliwe ulepy, ja mysle nad sprzedaza swojej tez ma kilka niedociągniec ale jest o niebo lepsza od tych na allegro ;p Moze na wiosne wystawie bo zastanawiam sie nad EP3 ;p
RobKeyn, przykro mi bardzo, myślałem, że o tym wszystkim ci powiedział tzn o tej rdzy, czy też szybie, bo co do silnika, powiem szczerze nic nie wiedziałem
A oglądałeś tą druga z W-wy? Zieloną z czarna maską Vti? Bo wiem, że też była na aledrogo i w podobnej cenie