wracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach
„Tanio” –fakt tanio,ale czy warto inwestowac???
Adam R. napisał(a):dla mnie to moze silnika nie byc, przegubow tez moze nie byc i wszystkie gumki w zawieszeniu i amory itp... tez moga byc zniszczone. Wiec wydaje mi sie ze jutro powinienem pojechac i obejrzeccrxmen napisał(a):hm na fotkach ok,ale silnik czy ma 160 tys.jakos nie wierze
lukaR napisał(a):Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracujewracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach
prelka bedzie autem na codzien a CRX nielechu napisał(a):tak z innej beczki: po co Ci ceerka? Rozumiem ze nie bedzie ona za prelke
oj to bardzo nie dobrze, chyba jednak nie da sie kupic czarnego nie bitegolukaR napisał(a):Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracujewracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach
i musze poszukac w innych kolorach no wlasnie takiego szukam ze zdrowa buda, tzn zeby nie byl bity bo i tak bede malowac autopolkar napisał(a):Adam R. napisał(a):dla mnie to moze silnika nie byc, przegubow tez moze nie byc i wszystkie gumki w zawieszeniu i amory itp... tez moga byc zniszczone. Wiec wydaje mi sie ze jutro powinienem pojechac i obejrzeccrxmen napisał(a):hm na fotkach ok,ale silnik czy ma 160 tys.jakos nie wierze
Stary, to szukaj tylko w miarę niebitego, jak i tak chcesz go wybebeszać. a reszta i tak nieważna...
APOL napisał(a):lukaR napisał(a):Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracujewracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach
u mnie przynajmniej nic nie jest tuszowane ( z szacunku do wózka i kolejnego właściciela)- lakiernik jest konieczny ale przynajmniej silnik i zawiecha zdrowa a do tego nie był bity, cena nawet nizsza
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113957394
oj to bardzo nie dobrze, chyba jednak nie da sie kupic czarnego nie bitegoi musze poszukac w innych kolorach
tzn ja szukam czarnego nie bitego crx`s i najlepiej bez silnika i ze zniszczonym zawieszeniem byle byl tani i ze zdrowa balcha. Bedzie nowy silnik nowe zawieszenie nowy lakier itp... a z tego co widzialem to sa albo kiedys tam bite i tanie z zajechanym silnikiem albo nie bite i z super silnikiem za wieksza kaske.TJ napisał(a):oj to bardzo nie dobrze, chyba jednak nie da sie kupic czarnego nie bitegoi musze poszukac w innych kolorach
Da się, wszyscy którzy oglądali moją na podnośniku twierdzą, że nie była bita. Szukałem 2 miesiące ale da się.
APOL napisał(a):lukaR napisał(a):Tego rexa oglądał mój znajomy,ale to już z jakis czas temu i z tego co wiem to niezła rzeźba,przód na bank walony!świadczy o tym minimalnie odchodzący lakier pod którym jest czerwony,tył także zle spasowany,poza tym komp wywala jakiś błąd(check engine) silnik mocno spocony który nierownomiernie pracujewracając do blachy to wiem ze ma szpachle na tylnych nadkolach
u mnie przynajmniej nic nie jest tuszowane ( z szacunku do wózka i kolejnego właściciela)- lakiernik jest konieczny ale przynajmniej silnik i zawiecha zdrowa a do tego nie był bity, cena nawet nizsza
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113957394

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość