Kras napisał(a):Pomysł ciekawy aczkolwiek chyba przesadzacie z tym czasem. Po co tor na 6 godzin?? Ostra jazda torowa i całego baku nie ma w godzinę...nie mówiąc o oponach i przede wszystkim o hamulcach, które w CRX (nawet VTEC) wytrzymają może 2-3 okrążenia. Zapewniam że w godzinkę (no może ciut ponad) każdy wyszaleje się niesamowicie...nie mówiąc już o solidnym pokatowaniu furki.
Edit: Tutaj cytaty z kolegi Sajfera (użytkownika ITR co bardzo ładnie pojechał w ALT na torze Poznań):
"bylem na ALT w poznaniu, i po paru kolkach, a dokladniej 3, okazalo sie, ze hamulce w itr sa delikatnie mowiac beznadziejne. mam seryjne tarcze, klocki ds2000 (wiec rajdowe), i plyn hamulcowy lepszy niz 5.1, po trzech kolkach zjechalem z dymiacymi hamulcami, tarcze teraz mam cale pofaldowane. od temperatury stopily mi sie kapsle felg" - także z tym heblowaniem nie jest tak różowo, zwłaszcza biorąc pod uwagę jaka przepaść dzieli heble ITR od ED9...zresztą EE8 nie jest wiele lepszy.
"ogolnie po 120 km na torze bilans byl taki: tarcze do wyrzucenia, 30 litrow benzyny papa i zjadla mi chyba z litr oleju" - to chyba wyjaśnia dlaczego lepiej w miarę seryjnym autem nie jeździć zbyt długo po torze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość