Witam, moze by tak pokazac sie wkoncu na strefie albo M1 ?? co myslicie?? Jestem w sumie wlascicielem Rexa od 3 dni ale z kolega juz bylem teraz w sobote na M1 ale nikogo z klanu tam nie zastalem piszcie czy ktos sie pisze na to ?? pozdro
Marcin po pierwsze M1 to niedziela a nei sobota, po drugie strefa dla wielu jest spalona bo robi sie tam straszny burdel i mnie to juz nie bawi - wole polatac z konkretna ekipa niz dla takiej widowni. Po trzecie w gliwicach jest inna miejscowka teraz ale to jzu nie na forum tutaj. Po czwarte zapraszamy na nasza miejscowe kawalek od gliwic ale to tez nie tutaj na forum
Wpadajta do ans na miejscowke ale wiecej info to juz na GG i jak sie cos konkretnego bedzie dzialo tak jak ostatnio np sami konkretni co przyjezdzaja wiadomo po co a nie postac.
A co do ilosci rexow to sam tommywie moze powiedziec jak zesmy mu cale wesele zabawili :P
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
droga jest ok ale nie ma gdzie auta postawić za bardzo poza tym jak miśki się uprą to w 2 auta blokują całą zabawę ja jednak preferuje M1 w godzinach późniejszych niże pikniki rodzinne czyli dopiero po 22 czasami 24
Ja jestem chetny na wszelkie propozycje, jak bedzie wiadomo co i jak to piszcie poprostu na dadu albo tutaj gdzie i o kturej.... ja sie zbieram do roboty
Byliśmy z kumplem na nowej miejscówce w gliwicach po 22 czekaliśmy pojawił się jeden rex ze lekko ślizgającym sprzęgłem gość miał a9 kumpel z5 i a9 została zmasakrowana, póżniej m1 i do 2 nikogo nie było. Wkurza mnie że jak pojawią się miśki to wszyscy uciekają do domu a przecież można gdzieś podjechać i przeczekać aż sobie pojadą, a wogóle po co oni tam przyjeżdzaja to niewiem czy tak ciężko jest im zrozumieć że jest bezpiecznie i każdy może sobie wyszaleć i póżniej w normalnym ruchu ludzie jeżdzą spokojniej wiem to po sobie wyszaleje się a później po mieście jeźdze zgodnie z przepisami bo po co mi szaleć i tak wiem że 80% aut jest wolniejsza od mojego