KTO Z KUJAWSKO POMORSKIEGO WYBIERA SIE NA ZLOCIK???
CHETNIE ZBIERAM EKIPE I PEDZIMY STADEM:) KTO CHCETNY TO NA PW ZAPRASZAM W CELU USTALENIA SZCZEGOłóW
tigercrx - troszke gratkow od starego edzia mi zostało jak cos potrzeba to pw pozdro
Ostatnio edytowano 2009-04-20, 12:15 przez Pinkie, łącznie edytowano 1 raz
Niereformowalna, zmienna, niestabilna
W nerwach łatwopalna, chwilę potem zimna
Momentalna przemiana totalna, w chwilę inna
chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna!
Kurcze. Kombinuje na wszystkie możliwe sposoby, żeby tylko dojechać, ale niestety nie których spraw nie przeskoczę. Mam parę pytanek. Od której w piątek będzie można się zakwaterować? Będę musiał być w niedzielę na rano (na 7.00) w Poznaniu. Roman-czy da radę zameldować dwie osoby od piątku do soboty wieczorem?
Tak jak Vicek napisał, nie macie na wachę zabierzcie się w kilka osób, nie macie na noc w hotelu to pożyczcie od babci jestem pewien ze sie Wam spodoba
U mnie barierą jest jest tylko czas...
Kasy jak ktos nie ma, może pozyczyc, może jechac na jeden dzień bez spania, można spać w aucie na dobra sprawę.... Można sobie czegoś odmówic, jak nie ma za duzo kasy, itp, itd.
Mi niestety system pracy nie pozwala żeby jechać na 3 dni, ale chce się spotkać w gronie Hondziarzy, to jadę tak jak mi czas pozwala, na 1 dzień, myślę, że te ponad 300km w jedną stronę mi warto
monza sie wbic na 1 dzionek w charakterze goscia?chodzi mi o to ze nie mam na to kasy, czasu, a bardzo chetnie bym pogadal poogladal itp, na atrakcjach mi nie zalezy.
Ostatnio edytowano 2009-04-19, 19:16 przez wrobellos, łącznie edytowano 1 raz