PROPOZYCJA ZLOTU
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

aniol
Forumowicz

przez aniol » 2005-07-26, 15:28

ja nadal zapraszam. z noclegami w kwaterach bedzie troche ciezko, ale zostaja motele no i pola namiotowe. moj lokal jest na klifie na granicy wladka i chlapowa (od strony jastrzebiej g.) nazwa WHITE HOUSE. serdecznie zapraszam crx'owych maniakow :)
ps wlasnie mi sie troszke popsula moja mala nie wiem czy nie bede potrzebowal miski olejowej do 1 gen silnik zc1

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2005-08-02, 19:34

temat przycichl. ja we wladku bede pewnie w II polowie sierpnia bo takie sa wstepne plany. namiot mam cerke tez :) Fajnie byloby sie spotkac wieksza grupa jeszcze kurde facet Bro daje a Wy nic... klucic sie jeszcze zaczeli. Pozatym to taki imprezowy namiocik. gdybys (wlascicieu) chcial cos tam urzadzic to daj znac. gram z vinylkow (techno, progressive) a co za tym idzie znam innych grajacych i mozna by cos zorganizowac :twisted:
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-08-02, 21:58

ogolnie rzecz biorac.. jesli pomysl byblky naprawde rozsadny jestem w stanie dodac do tej imprezy nieco swojej pomocy organizacyjnej ;) i mozliwosci :D

Poprzednia strona