Davids napisał(a):ogolnie lipa z tymi co niezostali i nie ma co ukrywac ze byo ich sporo
, mam nadzieję że idea "Ponad podziałami" zagrała i tak już będzie przynajmniej ja w tym kierunku będę dążył bo za dużo życia CRX-owi oddałem żeby teraz tym wszystkim rzucić
. Za wszelkie niedociągnięcia organizacyjne przepraszam (wiem że były) ale mam mało czasu także cieszę się że i tak tylko tyle zgrzytów (czyli niewiele chyba), wielkie dzięki dla Bartka "Ciopy" Ciopińskiego za pomoc w organizacji próby pod TESCO (full profi) i za ładny skok nad maską Glana
i w końcu Big Thanks dla Klubu CRX za pomoc, pucharki i dofinansowanie prosiaka (składki dobra rzecz ! zawsze łatwiej w stresowych momentach) . Wasz Luki i myślę że Przemo jako współorganizator również podziela moje zdanie.
conajwyzej zgrzytala mi dwojka przy zbyt szybkim wbijaniu
fajno bylo, wszystkim sie podobalo, wiec tylko pozostalo pogratulowac
Aaaa no i fabryczke macie fajna, tu na miejscu wszyscy mnie sie pytali skad mam taka seksowna smycz przy kluczykach 

Lukicrx napisał(a):wielkie dzięki dla Bartka "Ciopy" Ciopińskiego za pomoc w organizacji próby pod TESCO (full profi) i za ładny skok nad maską Glana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość