czingis napisał(a):2.0 TFSI 200 kucy - to co w VW Golf V GTI
z tego co wiem to w auto swiecie testowali te autko i ma 140 km (golf V GTI)
czingis napisał(a):2.0 TFSI 200 kucy - to co w VW Golf V GTI
gruby126p1 napisał(a):z tego co wiem to w auto swiecie testowali te autko i ma 140 km (golf V GTI)
. A ile w auto świecie im wyszlo (hamownia itp) to nie wiem... 
az dogonilismy zuka, wiec ceerka musiala odpuscic i wejsc za mnie. kilka lokow i wyskakuje mnie wyprzedzac. dochodzi do tylnego kola i konczy sie zysk tunelu aerodynamicznego za mna, ok 500m nic sie nie zmienia, dojezdzamy do zakretu ja widze ze cos wyjezdza z zakretu i koles nie ma zadnych szans ale jedzie na glupa, wiec raptowny hamulec i koles mnie wyprzedzil (czyt. zmiescil sie na kilkanascie metrow przed samochodem z naprzeciwka). dalej prosta (zaznaczam ze turboklekot nadazal w przyspieszaniu za crxem). dosiadamy samochod dostawczy marki STAR, czyli ograniczenie predkosci do 50 km/h (ze 160). ceerka nagle awaryjne i na pobocze. przejezdzajac obok, widzialem w oczach kierowcy przerazenie jakby wlasnie ugotowal silnik 

oasisliam napisał(a):i obudziles sie i wypadl ci z reki plastusiowy pamietnik - rozdzial "scigalem sie ze skylinem"
ale moze to byl sen???? 
Nigdy tej fury wcześniej nawet nie widziałem a tu taki fart? i na światłach ze mną stanął
eeehhh Kiedyś sobie takiego sprawię 

Czapki z głów
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość