Grochu_666 napisał(a):Polkar, my z cala banda Honda OSW Team bedziemy na 100%, kwestia tylko w jak licznej grupie!!
To Kalisz z Ostrowem moze wyruszyc razem jak co
ew. Konin
Dymek napisał(a):Dymek zkobietą i ich ED9 sie pojawą w tym roku na 100 , co do nagród , nie muszą być nie wiedomo czym , chodzi o to wspomnienie , że coś tam stoi na półce i budzi zajebiste myśli w głowienp za konkurs na głośny wydech , w nagro dał bym ładnie opakowane zatyczki do uszu w ilości nie wiem , 100 sztuk..... i ja bym to sobie trzymał na pułeczce i miałbym fun przez lata
a nie wiem w końcu jak było rok temu polkar, ile gejów było z Grupy wrocław, orjętujesz się ??

Tak jak dzika pisze Gdańsk obecny 
kaczorzgr napisał(a):wrobellos napisał(a):my bedziemy pilnowac naszych łodzkich rekordow
to znaczy trzeźwość przede wszystkimteż się piszę. w tym roku nie planuje remontu silnika znowu więc będę

konkurencje nowe jakieś
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
) to wpadne i wezme kilku gamoni z WarszawyDiups napisał(a):Co do organizacji to fajnie byłoby ABY:
- były sektory, dla I, II, del soli osobno z miejscem na namiot za autem, by można było iść i oglądać dane modele i po pijaku trafić rozpoznając swoje auto
Diups napisał(a): jeśli mają być inne kluby to osobno tuningowcy a osobno CRXy żeby nie było że golfy staną między nami
Diups napisał(a): ja np planuje zejść jeszcze niżej autem, więc nie wyobrażam sobie wjechać tam znów przez to błoto
Diups napisał(a):głośne wydechy znów wygra ktoś okoliczny kto ma blisko
\Diups napisał(a):konkurencje nowe jakieś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości