ja dzisiaj wracając z roboty na 2pasmówce zjadłem CIVICA 1.6 (sterszy model), dogoniłem Acorda jakiegoś, a na końcu jeszcze jednego acorda
aaa i jak jechałem do pracy to poczekałem na przechwalake z miasta który ma ospoilerowanego w kosmos OPLA VECTRE 2.0 i oczywiście wsiorbany na maxa w pyte i jeża 

poszla tez:D

no i tak wyszło ze na swiatłąch stanoł z nami nielada driver w Bmw X5 i ewidentnie dałdo zrozumienia co jest grane
I musz epowiedziec ze niewiem co tam był za motor ale szła rowno cały czas z przodu o długosc zderzaka
Wiec zaliczylismy "wtope"
hehe łamiemy przesady sportowe coupe przegrało z terenowym jeepem
( zeby nibyło fakt faktem i Hetman i ja obracaliśmy dosyc szerokie 17cali
) Pozniej wrocilismy juz do pojedynku naszych Ceerek
i musze przyznac ze del solka rowno idzie z moim Z5
nawet jak sie Hetman sprezył to mnie objechał 
heti napisał(a):Wczoraj ustawilismy sie z hetmanem zeby sprawdzic ktora Cerrka jest szybszano i tak wyszło ze na swiatłąch stanoł z nami nielada driver w Bmw X5 i ewidentnie dałdo zrozumienia co jest grane
I musz epowiedziec ze niewiem co tam był za motor ale szła rowno cały czas z przodu o długosc zderzaka
Wiec zaliczylismy "wtope"
hehe łamiemy przesady sportowe coupe przegrało z terenowym jeepem
( zeby nibyło fakt faktem i Hetman i ja obracaliśmy dosyc szerokie 17cali
) Pozniej wrocilismy juz do pojedynku naszych Ceerek
i musze przyznac ze del solka rowno idzie z moim Z5
nawet jak sie Hetman sprezył to mnie objechał
Sprawa wyscigu D16Z5 na felgach 17-cali opony 215 a D16Z6 17-cali opony 205 wyglada nastepująco I-bieg odchodzę lekko wszystko za sprawa V-teca II-tez lekko z przodu ale III niestety nie mam szans
Odchodzi mi o ponad długość i tak juz zostaje...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość