NIe powiem ładnie ta furka lata, scigalismy sie 2 razy z pod swiateł a potem z 2 giego biegu od 50 czy 60
Niby w miare równo jechalismy ale jak przekraczałem 6 tys to astra zawsze zostawała w tyle...

Raflo napisał(a):niestety trzeba przyzanac ze jedyne oponki i fele idelane to 195/50R15
Dlatego też zostaję na lato przy swoich 14stkach, bo się ładnie jeździ, a wyglądają też nieźle 
... glupio mi sie troche zrobiło ale zdjelem noge z gazu ;P

no ale nie wiadomo co on tam mial 

=] nie jechalem rexem tylko astra 1,6 8v ... niby to nie jedzie ale wydaje mi sie ze kadet przy takiej predkosci tez by nie mijał mnie tak leciutko ;d bo zeby mnie tak powoli mijal to spoko ... ale on kieruneczek i moment i nima go ;d
tez mi sie wydaje ze mial swapa na te 2,0 gsi 8v
115km
sroki mala gapa 
hehehehe mój brat dwa lata temu jezdził takim cicho-ciemnym starym zardzewialym kadetem kombi z napisem na klapie 1.6x-Czarny napisał(a):i przy 160 km/h kadecik kieruneczek i elegancko mnie bieze ... glupio mi sie troche zrobiło ale zdjelem noge z gazu ;P
tyle ze pod maske wlozyliśmy 2.0L(150KM)
tyle co ja się usmialem przez to auto to głowa mała, miny ludzi objezdzanych przy 200KM/H BEZCENNE!!!Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości