nie mowie że jest drogo... ale, szczerze wole te 220zł przejeździć, bo ani wy ani organizatorzy raczej nic z tego nie mają :| chyba że mają...
Jestem nie pijący więc za 250zł pojade spokojnie do Żywca i z powrotem w 2 osoby a co dopiero na nocleg do domu w wawie i spowrotem na jakąś tam godzinę na zlot... posiedzieć z ludźmi mogę jak najbardziej... ale nie widzę sensu placić za nocleg.
Jeżeli komuś to nie Pasuję nie rozumiem czemu nie można wyjść tym osobą naprzeciw i zaproponować jakieś alternatywne rozwiązanie... im więcej osób na zlocie tym lepiej, chyba nie chodzi o to żeby więcej ludzi zaplaciło jakiemuś hotelowi za nocleg...
Ogarnijcie się bo tak organizowane nigdy nie będą zlotami dla wszstkich czlonkow stowarzyszeni, a jedynie dla tych zamożniejszych których stać na wywalenie kasy na nocleg
btw. za 220 zł można dostać fajną kierownicę, czy parę kloców, i wiele innych przydatnych części i akcesoriów do naszych wozidełek.
kochani posiadacze Hond CRX. Nie wiem jak u kogo jest z kasa, ale zlotu w tym roku miało nie być ze względu na wszędobylski kryzys i ogólnie tędęcje niecheci spotykania się. Pięć lat temu były po 3 (słownie trzy) zloty w roku, przy cenach nawet większych za nocleg i zlotowiczów było o wiele więcej (zlot w Gorziwie w 2005 roku to 58CRX-ów, a do Gorzowa naprawdę było prawie wszystkim daleko). Nie liczę tu nawet ile wtedy było zarejestrowane osób na foróm i CRX w kraju - liczę że około 15% dzisiejszego stanu. porównywanie że za 220zł bym miał to czy tamto nie jest na miejscu. Ja za 220 zł miał bym Tico - ale po co?? Trzeba sie zastanowić co chce sie w życiu robić i zacząć to robić. Atmosfery zlotu nie zastąpi żaden spot!
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
niestety nie bedzie mnie na zlocie, ale dla tych wszystkich ktorzy narzekaja, ze jest drogo polecam:
1. popytac "oldboyow" co to jest zlot CRX i jaki jest klimat
2. sprawdzic galerie z poprzednich zlotow (dla ulatwienia podaje link forum/album.php?c=7 )
3. pomyslec czy naprawde musze kupic te angel'e z hid'em w tym miesiacu
4. pomyslec czy nie jechac bo nie wiadomo czy w przyszlym roku cos bedzie zorganizowane (czy w ogole bede mial CRX'a)
5. zastanowic sie 5 razy znim cos napisze...
byly rozne zloty - Świebodzin, Szczyrk, Gorzów itp, Mińsk wypada prawie w środku także powiedzmy, że jest uczciwie (nigdy nie będzie tak, że każdy ma blisko)... a jak wciąż jest źle i szkoda mi kasy to polecam sprobować zorganizować coś samemu u siebie "na podwórku"... to wcale nie jest takie proste...
Popieram Romana i Thomsona. Zlot to nie zapomniany klimat i stara kadra dobrze to wie . Szkoda ze ze starej kadry nie wielu zostało . ale i tak warto jechać :):):)
Paszczak, nierozumiem twojej tak obszernej wypowiedzi...
kazdy ma rozne potrzeby i jesli ty masz inne poglady i wolisz kupic cos innego niz przyleciec na zlot crx to sobie kupuj graty i tyle! co ta wypowiedz miala tutaj wniesc? zeby inni tez zrezygnowali? czy jak? ci co chca i lubia takie klimaty to beda cale szczescie
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899