kenny86cz-wa napisał(a):206 ma 177 koni według tego co znalazłem na allegro
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4274666
to poprostu nie jedzie a na poczatku myslalem ze to 2,0
) u mnie jeszcze dwie osoby byly
z tych wszystkich wyscigow tylko pan z nissana zachowal sie bardzo ladnie pozniej jeszcze pogadalem chwilke 
taka banda dzieciakow ktorzy taczka przyworza opony i pala laczki jak pojeb.... ostatnio nawet ich guru zamontowal sobie flamera w wydech i jak stalismy haniami to sie zakrecil obok nas i puszczal ogien
( myslal ze jest fajny mimo ze wszyscy plakali) ale ma pod maska 2.8 w bercie 3 i powiem wam ze bez turbo nie ma co podjezdzac - łoi wszystkich az miło wiec hanie lataja ale zejdzmy na ziemie nie wszystko jest seria do objechania 
michal_orange napisał(a):a u nas jest klub bmw w piletaka banda dzieciakow ktorzy taczka przyworza opony i pala laczki jak pojeb.... ostatnio nawet ich guru zamontowal sobie flamera w wydech i jak stalismy haniami to sie zakrecil obok nas i puszczal ogien
( myslal ze jest fajny mimo ze wszyscy plakali) ale ma pod maska 2.8 w bercie 3 i powiem wam ze bez turbo nie ma co podjezdzac - łoi wszystkich az miło wiec hanie lataja ale zejdzmy na ziemie nie wszystko jest seria do objechania

Virus12 napisał(a):Ja ostatnia wziąłem 325 na światłach, aż się zdziwiłem jak łatwo. Jak odpuściłem to gościu już był tak wpieniony że poleciał grubo ponad 150 km/h na czerwonym![]()
Następny był Passat 2.0 TDI - reakacja podobna![]()
Oprócz mocy trzeba jeszcze posiadać umiejętność jej wykorzystywania

musze nadmienic ze sprzeglo mi ciagnie i nie moge strzelac 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość