W zwiazku z ogromnom powodzeniem spota u polkara, dzis na spocie grupy lodz padl pomysl zrobienia takiej imprezy-Mega spot II, i teraz pytanie - czy beda chetni na cos takiego? zlot raczej na sobote czyli przyjezdzamy najwczesniej w piatek i odjezdzamy napjozniej w niedziele lub jak kto woli sama impreza jednodniowa.
narazie wszystko jest w powietrzu-etap samego pomyslu- miejsce mam na oku kilka ale to musze pogadac z wlascicielami terenu, aha napewno gdzie kolo lodzi bo stad jestesmy, wiec calkiem neutralnie jesli chodiz o dojazd NS WE wszyscy podobne dystasne
Nie wiem jak tam z miejscem , ale jest (chyba) mozliwość zrobienia spota nad Czarnocinem.
Sporo miejsca,
Spory stawik,
2 wysepki a na jedna mostek,
Jakiś sklepik obok jest (coś na ciepło może być) kawałek dalej (5 min na piechotę no chyba że będziemy się zataczać to więcej nam zajmie) sklepiki są.
Gdzie by nie było to ja jestem chętny i jeżeli będzie trzeba jakoś pomóc to pisać.
to moze niech jeden przedstawiciel na miasto zrobi wstepna liste chetnych, abysmy mogli miec rozenanie ile mniejwiecej osob by było, aby wiedziec jak rozmawiac z wąłsciceilami miejscówki
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
dobra zanosi sie dobrze wiec, kazdy z lodzi(jestesmy rozrzuceni po calym wojewodztwie) niech zorientuje sie po osrodkach ktore do tego by sie nadawaly, zobacyzmy kto co jak z cena, ja tez mam u siebie 2 miejsca.jak cos to piszcie do mnie na gg