Wiadomo, czym więcej aut tym lepiej bo bedzie mniejsza ściepa na opłaty...
Tor nie jest jakiś tam rewelacyjny, osobiście tam nie byłem, tylko znajomy coś wspominał, ale chodzi raczej o dobrą zabawę...

Rzeczywiście przed jakimi kolwiek zawodami trzeba by bylo uprzątnać tor,chłopaki z BMW Club często jeżdza i wiadomo co po nic zostaje
Co do samego toru nie jest rewelacyjny ale też nie jest źle.Ostatnio panowie załatali te najgorsze dziury które były także da radę pojeżdzic
Jeśli uda mi się zrobie fotki w weekend i wrzuce na forum.Sami ocenicie co i jak 

Jeszcze nigdy nikt mnie stamtąd nie wygonił, jednakże miało się to zmienić. Jak jest teraz: nie wiem. Dojechać mocno zaglebionymi autami będzie trudno, bo kilometr przed torem zaczyna się droga szutrowa. Ostatnio coś tam wyrównywali, ale nadal nie jest super
. Największym problemem są naturalnie okoliczni pseudorajdowcy, którzy po swoich pobytach zostawiają na Wyrazowie masę śmieci
. Jeśli chodzi o sam obiekt to, by się dobrze bawić proponowałbym przyjechać z miotełkami i go uprzątnąć
. Asfalt jest ok, dziur w nawierzchni nie ma, jednakże pobocza są w stanie delikatnie to ujmując niezadowalającym
, więc trzeba uważać, by nie wypaść
. Jeśli chodzi o samą sekwencję zakrętów jest to bez wątpienia tor ciekawy i wymagający, na którym można się wiele nauczyć, mimo prędkości max. oscylujących w granicach 110km/h.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość