Zamieszczam link do tematu o spocie, który założył NAZGUL w "zloty, imprezy, spotkania..."
forum/viewtopic.php?p=211349#211349
nawet nie mam garazu
i dlatego jest dupiato
ale na wiosenkę zamieszkam na troche na warsztacie u wujeczka i tam jak odbiore autko od lakiernika bede śie bawił dalej ,teraz szukam jakiegoś tapicera od skorek bo renowacja czeka ,kierowniczki i siedzisk fotelików ,musze ściagnać ciemne folie z szyb na tyle bo mnie draznią odrobinke ,a pod względem technicznym silnika cytrynka i cymesik
najbardziej mi szkoda deski rozdzielczej bo cała poryswoana i popękana wiec albo obszyje jej przod w skorkę co chyba mnie najtaniej wyjdzie niz czekac na dobra deske do EE8
a co d spotta:)jestem za w tyg kazdy wieczorek mi pasi
musisz lubić J.R.R.TOLKIENA?????
a potem zabrałem sie za trylogię i jak gadalismy o niej z kumplami na ten temat to zastanawialismy sie jaki by z tego film wyszedł i prosze doczekalismy się a Władca jest dla mnie narazie naprawde chyba najfajniejszym filmem jaki jest ,jesli lubisz bajki to mam HOBBITA z 1977 roku
fajniutkie i ma klimacik
a co do spotu czekam i juz jestem zniecierpliwiony
hehheeh ja w tyg mam wieczorasy wolne tak wiec mógłbym sie pisac bo wekendzik spedzę na weselisku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości