witam.
sorki ze na forum a nie na PW ale chce dotrzec tez do tych co jeszcze nie sa w CRX SLĄSK.nie wiem czy to jeszcze istnieje ale przymierzam sie do zrobienia naklejek CRX ŚLĄSK. teraz piszcie mi swoje propozycje typu jakie byście chcieli wzory,kolory, do jakiej ceny itp. ktos sie za to musi wziasc wiec niech to bede ja.kontakt na PW lub w tym temacie .pozdro
p.s CRX ŚLĄSK. czy to jeszcze istnieje???
[ Dodano: 06-01-07, 9:28 pm ] aha.naklejki na przednia szybe!!!
cze jak na przednia szybe to ja niestety takiej nie biore jakby zrobic jeszcze jakas mala na tylna plekse(ten prostokat) jak bede mial chwile czasu to moze jakiegos projekta wymysle narazie powodzenia
cze na przednia szybe nie mam projekta ale na tyl mozna zrobic normalne naklejki jak projekt na koszulkach wymiar 8 na 12 albo jakos tak albo wieksze jak myslicie
ja musze skoczyc gdzies do jakies firmy reklamowej i zobacze jak wyjda te naklejki na tyl zeby mi to zrobili zebym widzial jak to wyglada a i rozmiar 16 na 7 bedzie git bo mniejsze to juz nie widac liter jak cos podzialam to wrzuce foty ps.bede robil naklejke taka jak na koszulkach crx slask pozdrawiam