Dawca44 napisał(a):Jaaaaaaa, to jest na SPS druga solka z jasną skórą w środku, którą jeździ jakaś pani? Nie wiedziałem

Dawca44 napisał(a):No ale w sumie, 50km/h to tam nie jechałem
Ktoś może wie czyja ta sztuka? Charakterystyczna bardzo...
a wogule wczoraj zalapalem czerwona CRKE na czarnych felgach... nr.rej. BAU sie zaczyna... wlasciciel pracuje w onkologii, w czwartek przyjedzie pod forum... warto chlopaki przyjechac bo kolega od czerwonej ma wsadzony kolektor ze stanow sprowadzany, wychamowany jest na 180 koni... ogladalem wczoraj silniczek 
O 11:45 ten sam rex widziany koło Wojewódzkiego
Ktoś z forum?Patrycja napisał(a):Wczoraj wieczorem widziany czarny rexio na os. Piastów w P-nie (może Tonek??). Stał sobie na parkingu obok takich budek z warzywami z otwartymi drzwiami od strony pasażera i pasażerem zastanawiającym się chyba czy wysiąść czy jeszcze chwile w nim posiedzieć ;P

bar_oo napisał(a):wczoraj w BIERUNIU droga w stronę Tychów ale jeszcze przed trasą przy fabryce Fiata o godz. 16:06 DEL SOL, nr.rej. SBL ....... , kolor CZARNY na tylnej klapie wielka czarna lotka , kto to ????
Ecik napisał(a):bar_oo napisał(a):wczoraj w BIERUNIU droga w stronę Tychów ale jeszcze przed trasą przy fabryce Fiata o godz. 16:06 DEL SOL, nr.rej. SBL ....... , kolor CZARNY na tylnej klapie wielka czarna lotka , kto to ????
chodzi o czarną ed9? bo własnie mijałem kogoś rownież w czarnym rexie:) przy zjezdzie na fiatowską:)
Ketiw napisał(a):czarny Del Sol widziany (gonił mnie) w czeladzi koło godziny 20 na czarnych felgach - polerowany rant kto to ?
Jak zobaczyłem blachy SI to zaraz pomyślałem że to Ty
Zawróciłem za tobą , ale chyba się gdzieś spieszyłeś i nie chciało mi się gonić aż do Będzina. Migałem długimi i kierunkiem żebyś zjechał. Chciałem pogadać i zobaczyć live te wypaśne dywaniki CR-X Del Sol. Pozdrowionka 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości