trzeba by z wiśnią pogadać...bo on tam blisko gór mieszka...
tylko jakos się nie odzywa...
pozdrawiam
Dedmike
CRX Rulessss
nie posiada osrodka wypoczynkowego 
dedi proponujesz pod namiotami na podwórku u Wiśni??
jeśli by ktoś miał i mógł wziąść swojego to chętnie. Czekam na wasze opinie co do mojej propozycji - oczywiście Wiśnia ma pierszeństwo 

proponowal bym tez jezioro zywieckie....albo z grubej rury Zakopane chociaz tam pewnie kazdemu daleko.
na www.pilot.pl niema takiej miejscowości
ale za to tutaj jest mapka http://www.wis.pk.edu.pl/s-1/hydrologia ... 0mapa3.jpg - jak dla mnie może być choć wolałbym gdzieś bliżej cywilizacji w razie braku pogody_TrotyL_ napisał(a):Thomson, nie martw sie zawsze sie ktos znajdzie zeby cie wrzucic tam i spowrotem a jeszcze jak sie na fuel dolozysz to jusz bedzie BOGATO. nie mowie ze to bede ja heheproponowal bym tez jezioro zywieckie....albo z grubej rury Zakopane chociaz tam pewnie kazdemu daleko.
W I Ś N I A, a slyszales o miejscowosci Wileka Puszcza? basen otwarty tam jest cicho spokojnie, przytulnie i fajnie. z katowic jakies 60 km przez jaworzno. jednyny minus ze przy braku pogody nawet nie ma co myslec zeby tam jechac bo sie zanudzimy w tych lasach co tam sa. moge pogadac ze znajomymi typkami co tam maja domki letniskowe zeby dokladnie obczaili jakis parking czy cos gdzie mogli bysmy sie rozlokowac, ple namiotowe jest tam na 100% i mysle ze wiecej niz 5-10 zl od namiotu niktt nie bedzie krzyczal. CO wy na to?
:lol: ale nie sadze
Jesli bylby taki dobroczynca to w sumie pisalbym sie na ten wyjazd (w koncu mialbym okazje sie z wami poznac
)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości