heee, ile tych gejowozów sie dzisiaj na patelni widziało Vajzel, Robus, Shark, Lisek i jego brat i jeszcze od paru innych, ale i tak rex Krycha wydał mi sie najbardziej znajomy
Osobiście nie widziałem ale słyszałem o bardzo przykrej sprawie,chodzi konkretnie o sobote koło południa na dwupasmówce w Rybniku na Ligocie,podobno czarny CRX przywalił w słup na pasie zieleni .Wiecie może coś więcej o tym wypadku i kto to był? bo nie daje mi to spokoju.
Dzisiaj pod moim blokiem (siemianowice) okolo 19:40 przejezdzal ciemny Del Sol na siemianowickich numerach i z wielkim wydechem prawie na ziemi to ktos od nas?
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
8 albo 9 grudzień nie pamiętam czarny crx z białym wzorem wzdłuż boku samochodu, w okolicach Jaworza, i również czarny kilka dni wcześniej ale bez wzoru koło BP niedaleko krakowskiej w Bielsku.
Pozdro dla kierowników
= Nie ważne gdzie, nie ważne dokąd, ważne, że bokiem =
ender2501 napisał(a):czerwona solka zrobiona trochę w stylu f&f na rejestracji KSU. Ktoś nowy?
Ja ja widzialem swego czasu w komisie w Mikolowie obok Auchan.
Moze ktos kupil a moze sie nie sprzedala skoro nadal na tych samych blachach. Mowisz o takiej z aluminiowa lotka???